Egy 180cm-es lánynak hány kg-nak kellene lennie?
Márpedig ha hihetünk egyeseknek, akkor igenis OK a 84 is. Nem szálkás, de határozottan izmos, némi lekerekítő kis plusz hájjal. Remekül ki lehet nézni így. Bizonyára nem akárkinek, de van, aki összehozza :)
Normál emberi halandónak persze inkább 60-70 a jó. De túl szálkás is lehet egy nő ennyivel, szóval kicsit nagyobb súllyal sincs baj. Plusz van, akinek jól áll az enyhe molettség.
66 kg körül szerintem jó. Én is ilyen magas vagyok, most sajna 72 kg, és van rajtam felesleges, de 66 kg-osan már jól néztem ki. 63-64 meg már kifejezetten vékony.
De persze izomzattól is függ, én pl egyáltalán nem vagyok izmos, így ha te az vagy, akkor több kg-gal sem vagy kövér.
Amúgy ha szeretnél, írj privát üzenetet, és motiválhatjuk egymást a fogyáshoz meg ilyesmi :)
A BMI meg a mínusz 100 fenőtteknek szól, három szülés után. => Tehát ha én most 66 kg vagyok 165 cm-hez, és 2 szülésen vagyok túl, akkor nagyon nem jó így. De ha szülök még 1et, és úgy leszek ennyi, akkor csak 1 kg felesleg lenne rajtam, amit egy nagyobb adag reggeli szarás le is visz rólam.
Az meg mind1, mi van a tükörben, hiszen a kalkulátor szerint okés. Értjük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!