Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 180cm-es lánynak hány...

Egy 180cm-es lánynak hány kg-nak kellene lennie?

Figyelt kérdés

2017. márc. 16. 23:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65-80.
2017. márc. 17. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Márpedig ha hihetünk egyeseknek, akkor igenis OK a 84 is. Nem szálkás, de határozottan izmos, némi lekerekítő kis plusz hájjal. Remekül ki lehet nézni így. Bizonyára nem akárkinek, de van, aki összehozza :)

Normál emberi halandónak persze inkább 60-70 a jó. De túl szálkás is lehet egy nő ennyivel, szóval kicsit nagyobb súllyal sincs baj. Plusz van, akinek jól áll az enyhe molettség.

2017. márc. 17. 12:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Gyengébbek kedvéért

[link]

2017. márc. 17. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:
53%

66 kg körül szerintem jó. Én is ilyen magas vagyok, most sajna 72 kg, és van rajtam felesleges, de 66 kg-osan már jól néztem ki. 63-64 meg már kifejezetten vékony.

De persze izomzattól is függ, én pl egyáltalán nem vagyok izmos, így ha te az vagy, akkor több kg-gal sem vagy kövér.

Amúgy ha szeretnél, írj privát üzenetet, és motiválhatjuk egymást a fogyáshoz meg ilyesmi :)

2017. márc. 17. 16:52
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Mikor arról vitáztok, hogy lehet-e 84, ne felejtsétek el előtte megkérdezni, hogy egy nyolcadikosról vagy egy huszonévesről van-e szó. Nagyon nem mindegy. (A BMI meg a mínusz 100 fenőtteknek szól, három szülés után.) Pl. egy fiatalembernél ehhez a magassághoz a 80 kg a normális, de ugyanez a fiú 15 éves korában ugyanehhez a magassághoz jó, ha volt 50 kiló. Akkor meg az volt neki a normális. Csakhogy érezzük már egy kicsit a különbséget.
2017. márc. 17. 17:12
 16/17 anonim ***** válasza:

A BMI meg a mínusz 100 fenőtteknek szól, három szülés után. => Tehát ha én most 66 kg vagyok 165 cm-hez, és 2 szülésen vagyok túl, akkor nagyon nem jó így. De ha szülök még 1et, és úgy leszek ennyi, akkor csak 1 kg felesleg lenne rajtam, amit egy nagyobb adag reggeli szarás le is visz rólam.

Az meg mind1, mi van a tükörben, hiszen a kalkulátor szerint okés. Értjük :D

2017. márc. 17. 17:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom h nem írtam több információt. 15 éves vagyok es 8.-os. A koromhoz képest elég magasnak számítok, de apámtól örököltem a magasságom...
2017. ápr. 3. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!