Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 180 cm-es lánynak hány...

Egy 180 cm-es lánynak hány kilónak kéne lennie?

Figyelt kérdés
180 cm 90 kg vagyok, tudom, hogy fogynom kell, csak nem tudom mennyit. Ha tudnátok tippeket adni a fogyókúrához.
2016. ápr. 25. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Amihez 20-30% között van a testzsírja, "legoptimálisabb" átlagosan a 22-26%, az tetszik a többségnek.
2016. ápr. 25. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem 15 kg-ot minimum le kéne adnod. Attól függ persze mi az, amit szeretnél, amikor a tükörbe nézel. 75 kg-osan még vékony nem leszel, de már nem leszel túlsúlyos, hanem átlagos alkatú.
2016. ápr. 25. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak pár centivel vagyok magasabb, mint te, ugyan a testfelépítésünk valószínűleg nem azonos, azért a saját tapasztalataim alapján tudok segíteni.:)

Én 74-75kg-al voltam átlagos, akkor volt olyan 71cm-s derekam, és pocakom. Nem voltam kövér, még csak telt sem, szimplán átlagos. Ha nem vagy túl izmos valószínűleg ilyen értékekkel te is átlagos leszel, ha kellően izmos vagy, akkor már nagyon csinos is lehetsz ilyen súllyal.

Szerintem 65-66kg-ig is egészséges egy ilyen magas lány, csak ilyenkor már vékonyka, aminek nem kell feltétlenül célnak lennie. Én most ennél kicsit kevesebb vagyok, de igyekszem felszedni egy kis izmot.

Ha gondolod tippeket, tanácsokat is írhatok, csak dobj meg egy levéllel.

2016. ápr. 25. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen magas vagyok, és 70 kg, nem vagyok kövér, de vékony se. Szerintem olyan 65 kg lenne jó.
2016. ápr. 25. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Első körben -20 kg jól hangzik, aztán meglátod. Kivéve, ha nagyon izmos vagy vagy menet közben azzá válsz, amire nincs sok esély, de valamekkora van, főleg, ha évekig "fogysz", kalóriatöbbletes korszakokkal és edzel...

Igazából ezt nem kell előre tudnod. Fogsz egy jó életmódot, odafigyelsz, haladsz, s konzultálsz a tükörrel, ami majd megmondja, hogy tetszel-e magadnak (remélhetőleg nincs és nem is lesz testképzavarod). Van, aki boldogan elvan egy kicsit dundin, de azért csinosan, van, akinek kockás has kell (ez lányként óvatosan kezelendő vágy), nem egyformák a céljaink.

2016. ápr. 25. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. egy 20 kg-ot kéne fogynod. Csak vizet igyál, felejtsd el a cukros lötyiket, meg mindent ami "lucsog" a cukorban. Nem kell lemondanod igazából semmiről csak figyelj oda, hogy minél kevesebb zsíros ételt egyél. Teljes kiőrlésű tésztákat/kenyeret fogyaszthatsz, ha akarsz. Minden étkezésedhez fogyassz sok-sok zöldséget/gyümölcsöt. Próbálj meg elkezdeni valamit sportolni, pl. hetente minimum 2x intenzívebben.
2016. máj. 5. 13:11
 7/7 anonim válasza:
Én is ilyen magas vagyok és 57 kilo
2019. jún. 27. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!