Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160 cmrhez egy lánynak mennyi...

160 cmrhez egy lánynak mennyi kilónak kéne lennie?

Figyelt kérdés
Mennyi az ideállis súly?
2015. jún. 1. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:

hány éves? mert nem mindegy...

ha úgy 30, akkor 50-53 az ideális. ha fiatalabb, akkor nyilván kevesebb...

2015. jún. 1. 13:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet tippelni? Szerintem 11 eves. Kb akkor tanultuk a mertekegysegeket.
2015. jún. 1. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Kb. 40-60, persze a 60-hoz már nem kevés izom kell :) Rengeteget számít a testalkat és a kor is annyiban, hogy nyilván kifejletlen kislányoknál más a megfelelő. Kifejlődés után szerintem tökmindegy a kor, ugyan mi változna? A társadalom elvárásai, öregen már lehetünk kövérek? Bár lehet,hogy van valami logika itt, de jelentős eltéréseket szerintem nem okozhat.
2015. jún. 1. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
35-50 kozott, kortol fuggoen.
2015. jún. 1. 14:55
 5/8 A kérdező kommentje:
16 éves leszek!(:
2015. jún. 1. 15:02
 6/8 anonim válasza:
50-60 körül
2015. jún. 1. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
50-60
2015. jún. 1. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Talán nem árt hozzátennem a mai világban, hogy a 40-et törékeny, melletlen alkathoz írtam, főleg igen zsenge korban, amikor még fejletlen kislányról van szó, biztosvan, akinek 50 kiló sok úgy.

Kérdező, Neked én mondanék egy kósza 50 kilót, de inkább tükör, testzsírszázalék mérése, közérzet, ilyesmi döntsön, ezt így nem lehet megmondani.

A 60 valószínűleg rém sok lenne, 16 éves lányok nem szoktak igen izmosak lenni. Én még elég hájas hasú lennék (vagyok) annyival (picit többel magasság és súly terén is), igaz, nincs sok izmom, de valamicske azért akad, ilyen tipikus lányos szinten, sokaknak tuti jóval kevesebb van, mint nekem.

2015. jún. 1. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!