2/4 anonim válasza:
függ a csontozatod vastagságától is
én 164 vagyok, a legjobban 56 kilósan néztem ki, az alatt rámszóltak, hogy rosszul nézek ki. 58-ig még tűrhetően érzem magam
most sajna felhíztam 61-re, de még mindig elég sok pasi folyatja a nyálát utánam, tehát marhára nem a súly számít, az csak a mi hülyeségünk, nőké, hogy krva kritikusak vagyunk magunkkal, meg egymással
3/4 anonim válasza:
Szerintem attól függ, mennyire vagy izmos, mennyire nehezek a csontjaid. Én 167 cm vagyok, de 45-50 kiló között nézek ki jól. Van, aki ugyan ennyi magasan 10-15 kilóval több, mégis olyan vékonynak látszik, mint én.
4/4 poiu válasza:
Amennyivel jól érzed magad. Minden másra tojj magasról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!