Egy 178 centis lánynak hány kilónak kell lennie?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 16:29
1/15 anonim válasza:
szerintem ez nincs meghatározva, attól is függ hogy hogy oszlik el..:)
2/15 anonim válasza:
és 178 cm vagyok és 64. -.- de azt mondják hogy vékony vagyok . nem hiszem el:DD úgyhogy sokat sportolok és ügyelek a kajálásomra.
3/15 anonim válasza:
Körülbelül 64-66 kiló.
kedves előző válaszoló ön normál testalkatú. Testtömegindex: 20.2
Megnéztem, életkorhoz 17-et írtam, mert az anorexiás tyúkok (UTÁLOM A ZSÍRDISZNÓKAT) 175-180 centijükkel meg 40-50 kilójukkal kövérnek hiszik magukat.
5/15 anonim válasza:
kedves utolsó előtti.:) eltaláltad az életkoromat is, és tisztában vagyok a BMI-mel, de azért köszönöm.:) tudom hogy kövér nem vagyok. de azt is, hogy annyira vékony sem, mint régen.:)
7/15 A kérdező kommentje:
En 20 eves vok..es jelnelg 75 vagyok..70el megelegednek.
Eb a 60korulit nagyon kevesnek talalom. Vagy nem??
2011. júl. 18. 17:46
8/15 anonim válasza:
szerintem 68-71 kg körülinek kéne lenned:) fogyózunk együtt?:D
9/15 anonim válasza:
"kedves utolsó előtti.:) eltaláltad az életkoromat is, és tisztában vagyok a BMI-mel, de azért köszönöm.:) tudom hogy kövér nem vagyok. de azt is, hogy annyira vékony sem, mint régen.:)"
Persze mert nővekedsz... Én se vagyok most 46 kiló, mert 12 évesen a 154 cm mellé ennyi volt a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!