Hány kilónak kellene lennie egy 163cm-es 13éves lánynak?
Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 19:00
1/5 anonim válasza:
48-58
Mindíg ami 100 centi felett van, annyi kiló lehetsz.
Amíg nem léped túl, jó vagy!
De egy két kiló túllépés még belefér.
pl ha 179 centi vagy és 82 kg.
2/5 anonim válasza:
45-55. Amúgy a 179 cm 82 kg az egy lánynál bőven dagadtnak számít.
3/5 anonim válasza:
Hát nem tudom mennyire igaz, hogy plusz két kiló lehetsz és az még normál testsúly. Én 163 cm-hez 56 kg vagyok. 46-ról kezdtem, akkor túl sovány voltam. 50-53-kg-nál volt a teljesen normális (nem vékony láb, lapos has). Most 56-nál már van fölösleg a hasamon, fürdőruhában nem éreztem jól magam a nyáron. 65 irtó sok lenne. Nem dagadt, de már nem a normál kategória.
4/5 anonim válasza:
50-55, ha izmos, lehet ennél több is, illetve függ a testalkattól, csontozattól is.
Én 48 kg voltam 163 centivel ennyi idősen, de elfért volna rajtam még pár kiló.
5/5 anonim válasza:
50-60, 60 mellett már nem szálkás, de nem kell mindenkinek annak lenni. De ha kevés az izma, jócskán hájas tud lenni így, ha nagyon kevés, akkor pedig főleg.
De az sem mindegy, hogyan oszlik el, a csontok is tuti bekavarnak, kicsit a mellek is...
A testzsírszázalék jóval informatívabb, plusz tükörbe is lehet nézni, centik is vannak, azt is érzi az ember, hogy kilószámra van a háj a hasán vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!