152-153 cm-es lánynak hány kilónak kellene lennie?
Figyelt kérdés
Kövérnek érzem magam.
Kb. 50 kiló körül vagyok. :(
17/L
2016. nov. 26. 23:38
3/9 anonim válasza:
A 40-45 jónak hangzik, ha karcsú test a cél, de az sem KELL s igazából személyfüggő.
Inkább testzsírszázalékot néznék.
4/9 anonim válasza:
Az 50 kiló a magasságodhoz nem sok,hanem normális.
Ha mégis fogyni szeretnél,akkor ne legyél kevesebb 42 kilónál.
Kylie Minogue 152 cm és 46 kg. Látsz rajta felesleget?
Nincs szükséged arra,hogy drasztikus fogyókúrába kezdj.
5/9 anonim válasza:
154 cm vagyok es 43 kilo.
Kevesnek erzem. 48-50 idealis.
De sajna nagyon nehezen megy a hizas.
7/9 A kérdező kommentje:
6# Az már túl sok lenne a magasságomhoz.
2016. nov. 27. 09:58
8/9 anonim válasza:
100. Csak vicceltem :D. 50 kiló körül az teljesen normális, általában úgy van, hogyha a magasságodból kivonsz 100-at, annyi kiló lehetsz túlsúly nélkül. Amúgy semmi gáz a duci lányokkal, szóval nem muszáj e szerint élned, csak ha akarsz :P
9/9 anonim válasza:
Általában nincs úgy, egyesek 110-et mondanak, az egy fokkal jobb, de nyilván ez sem igaz.
Magasság mínusz 100-zal még iszonyúan hájas lehet az ember akkor is, ha nem izomsorvadt. Sokan hasra híznak először és kevesen izmosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!