Miért van ez? Egyik nap pl megeszek annyi oldalast, hogy majd kidurranok tőle, és másnap könnyebb vagyok 2dkg-val, aztán egy másik napon meg futok 8 km-t, ráadásul alig ettem: répa reggelire, illetve ebédre rizstészta birkapörkölttel.
Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy az oldalas-os napon jóval több kalóriát vittem be, hiszen aznap nem is mozogtam. Nem értem ezt. :D2017. márc. 16. 15:34
11/15 anonim válasza:
Nem írad a nemed. De ha nő vagy akkor annak fügvényében hol tart a ciklusodis változik a súly. A menszi elötti időkben is több vizet tart vissza a szervezeted.
12/15 A kérdező kommentje:
#10-nek. Ez nem gyakori jelenség. :D
Amúgy 41 kg-t fogytam az utóbbi időben.
2017. márc. 17. 09:17
13/15 anonim válasza:
Akkor ne aggódj miatta. Gratulálok a fogyáshoz! :)
14/15 anonim válasza:
10es, 1,1kg az 55-szöröse 2 dkgnak, nem 5-szöröse. 1kg=100 dkg
15/15 A kérdező kommentje:
én is hülye voltam, 20 dkg-t akartam írni
2017. márc. 17. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!