Ha 1 órát futok minden másnap (10-11 km) az segít a fogyásban?
már nincs sok felesleg rajtam,diétázom is csak egy kicsi kocka has kellene,és edzek is mellette hasra
ennyi futás elég sok kalóriát éget el
Ez elég hosszú táv, persze attól függ hány éves vagy?
Egyébként hosszú futás után én nagyon éhes leszek, még másnap is.
Tehát sok kalóriát visz le, de kér is a szervezet.
Hasra bordásfalon függésben páros lábemelés fej felé nyújtott lábbal. Először 3-4 db, majd növeld.
3-hónap után próbáld ki mennyit tudsz belőle. 12-db 5-ös a gimibe tesiórán.
19 vagyok es tegnap futottam harmadszor életeben így komolyan es 10-11 km-t futottam nagyjából
hasgyakorlatot szoktam csinalni ,150 hasprés siman megy,meg szoktam a hatamra fekudni es fel emelem a labam utana a törzsem is huzom fel a talajrol szoval a hasam az viszonylag erő,edző is mondta
en nem voltam olyan ehes utan,sem ma,elég volt egy kisebb adag ceasar salata,ma sem zabaltam tele magam
erős*
meg szoktam fejjel lefele logva is hasazni
Akkor fiatal vagy még 19.-évesen, így ennyi futásnak menni kell. Terepen futsz vagy füves pályán? Sportolsz valamit rendszeresen?
Hasizomra ezt írtam le az előbb, így néz ki. https://www.youtube.com/watch?v=OSjhpYw7_aI
Próbáld ki hányat bírsz ebből? Én 1-2 hónap után tudtam megcsinálni a 12 db-ot. Persze mikor mondtam, akik nem ismerték a gyakorlatot, gondolták a 12 db-ők is meg tuják csinálni. Hát edzetlenül nem ment.
hát rendes futó pályán,az a narancssárga
hát rendszeresen kondizom,utána jöhet egy adag fehérje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!