Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 1 órát futok minden másnap...

Ha 1 órát futok minden másnap (10-11 km) az segít a fogyásban?

Figyelt kérdés

már nincs sok felesleg rajtam,diétázom is csak egy kicsi kocka has kellene,és edzek is mellette hasra

ennyi futás elég sok kalóriát éget el

2015. jún. 10. 15:53
 1/5 gyula1971 válasza:

Ez elég hosszú táv, persze attól függ hány éves vagy?

Egyébként hosszú futás után én nagyon éhes leszek, még másnap is.

Tehát sok kalóriát visz le, de kér is a szervezet.

Hasra bordásfalon függésben páros lábemelés fej felé nyújtott lábbal. Először 3-4 db, majd növeld.

3-hónap után próbáld ki mennyit tudsz belőle. 12-db 5-ös a gimibe tesiórán.

2015. jún. 10. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:

19 vagyok es tegnap futottam harmadszor életeben így komolyan es 10-11 km-t futottam nagyjából

hasgyakorlatot szoktam csinalni ,150 hasprés siman megy,meg szoktam a hatamra fekudni es fel emelem a labam utana a törzsem is huzom fel a talajrol szoval a hasam az viszonylag erő,edző is mondta

en nem voltam olyan ehes utan,sem ma,elég volt egy kisebb adag ceasar salata,ma sem zabaltam tele magam

2015. jún. 10. 21:19
 3/5 A kérdező kommentje:

erős*

meg szoktam fejjel lefele logva is hasazni

2015. jún. 10. 21:20
 4/5 gyula1971 válasza:

Akkor fiatal vagy még 19.-évesen, így ennyi futásnak menni kell. Terepen futsz vagy füves pályán? Sportolsz valamit rendszeresen?

Hasizomra ezt írtam le az előbb, így néz ki. https://www.youtube.com/watch?v=OSjhpYw7_aI

Próbáld ki hányat bírsz ebből? Én 1-2 hónap után tudtam megcsinálni a 12 db-ot. Persze mikor mondtam, akik nem ismerték a gyakorlatot, gondolták a 12 db-ők is meg tuják csinálni. Hát edzetlenül nem ment.

2015. jún. 11. 13:49
 5/5 A kérdező kommentje:

hát rendes futó pályán,az a narancssárga

hát rendszeresen kondizom,utána jöhet egy adag fehérje

2015. jún. 11. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!