1/7 anonim válasza:
Igen, de nem a bolti agyon cukrozott. Én olyat veszek ami ilyen fű szerű és tea tojásba kell bele tenni, aztán simán megiszom... semmi mást nem teszek bele.
2/7 anonim válasza:
Én kapszulába szedem mert nem szoktam teázni, de nekem ahhoz képest hogy nem nagyon hiszek benne elég sokat segített. Persze én sportolok is meg odafigyelek az étkezésre, de amikor nincs időm a mozgásra a sok munkám miatt akkor bekapok egy ilyen bogyót és ennyi, persze sűrűbben kell járnom wc-re ami ugye ezzel jár, és nekem eredetileg azért javasolták mert összevissza eszek a több műszakom miatt felborul minden és a nagy wc sem jön össze elég gyakran és ezzel picit rásegítek. Mivel szín tiszta növény és nem gyógyszer így nem okoz függőséget meg semmi kárt a szervezetben.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor a Pickwikes zöldtea nem is jo?
2015. ápr. 18. 21:20
4/7 anonim válasza:
Nem hinném. Folyton teázom, de érdekes módon csak akkor fogyok, ha annyit eszem, hogy kalóriadeficitem legyen... Nem tudom, kinek csökkenti pl. az étvágyát, az enyémet nem s az éhség, a testem üzemanyagigénye is ott van...
5/7 anonim válasza:
Ennyi erővel hashajtót is szedhetnétek nagyokosok :)
6/7 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Háát szerintem a kínaiak jól kiröhögnének... amit mi teának nevezünk az náluk kb a "hulladék" pláne a Pickwick, Lipton meg társai. Ha veszel akkor olyat vegyél ami kínai zöld tea, és tea tojásba bele tudod ki kanállal tenni majd megfőzöd kannába. Bio boltokba lehet kapni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. ápr. 18. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!