A futás mennyire segít a fogyásban? Fogyókúrázok is! Szeretnék 5 kg-ot leadni a nyárra!
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 09:45
1/3 anonim válasza:
Sokat
egyik leghatékonyabb kardió
2/3 anonim válasza:
Minimálisat. A futás csak egy kiegészítő mozgás, bár jól állítható az intenzitása.
De a fogyás az étrend kérdése. Jó étrenddel jó egészség érhető el, jó metabolizmus esetén minden mozgás (izommunka) konkrétan zsírt éget.
Rossz étkezés mellett kardiózás ide vagy oda, hízhat az ember.
3/3 anonim válasza:
Én egy hónap alatt fogytam 5 kg-t. Étrend nagyjából annyi, hogy nem sima fehér, hanem teljes kiörlésű kenyeret eszek, és, hogy a cukrot édesítővel pótolom. Esténként szoktam futni kellemes tempóban 3 km-et. És ezek mellett nem mondom hogy nem csúszik be egyegy szelet csoki:) szóval lényeg a lényeg, hogy nemkell megszakadni, nemkell éhezni, ne úgy egyél, hogy párszor sokat , hanem naponta 6szor keveset. Ha ezt tartod biztos vagyok benne hogy már tavaszra le fogysz 5kg-t! Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!