Zöld tea segít a fogyásban?
Persze. Nekem segített.
(közben rendesen be kell tartani: kerülöd a gabonaféléket, a sok szénhidrátfogyasztást. Tejterméket, glutént nem eszel. Sok friss zöldséget fogyasztasz, hússal, belsőségekkel. Heti 4 intenzív edzés)
Ha valaki zold teat iszik, ne varja mar az, hogy elkezdenek olvadni rola a kilok. Nekem is rengeteg ismerosom ezzel jon, hogy a zold teatol sikerult lefogynia 2kg-ot, megse latszik semmi.
Vizet hajt es salaktalani, NEM OLVASZT ZSIRT!
Hogyne. Attól függ, milyen fogyást szeretnél látni. Én két napja zöld teával indítom a napom, utána iszok rengeteg folyadékot. 2 kilót fogytam.
Csakhogy ez a 2 kiló víz, semmi más. És azért ittam két napig, mert éreztem, hogy fel vagyok vizesedve és a zöld tea vízhajtó hatású.
Egyébként más hatása nem nagyon van. Egyesek regélnek arról, hogy elveszi az étvágyat. Én ilyet nem tapasztaltam. Meg azt is, hogy segít égetni a zsírt. Hát ebben sem lennék biztos, bár én nem is próbáltam csak a zöld teára támaszkodni soha.
Csak olyankor használom, ha érzem, hogy sok a felesleges víz. És akkor is csak maximum 3 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!