Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zabálok mégsem hízok, hogy lehet?

Zabálok mégsem hízok, hogy lehet?

Figyelt kérdés
Hogy lehet,hogy fogytam kb 16kilót koplalással,majd jó pár hónapja falásroham jott ram,egyre gyakoribbak lettek ezek a nagy zabalasrohamok es ott tartok,h teleeszem magam(tobb ezer kaloriat ejszaka ,majd hajnalba is felkelek teleenni magam,utana meg masfel napig nem eszem semmit majd utana megint zabalas utana megint nem eszem es ez igy megy mar eleg regota. Ha elkezdek enni,nem tudom abbahagyni. Rettenetes,mit csinaljak? Keptelen vagyok tobbszor keveset enni. Mas is kuzd ilyen problemaval?

2017. márc. 12. 20:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Kérdés az lenne hogy hogyogyhogy nem hizok? Pedig ejjelente zabalok tobbezer kaloriat pukkadasig
2017. márc. 12. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha csak többezer kcal, majd másfél napig semmi, abból még kalóriatöbblet sem feltétlenül következik, normál körülmények között sem. S van, akinek durva túlevéskor simán begyorsul az anyagcseréje s ipari mennyiségek mellett sem hízik észrevehetően, pedig egyáltalán nem hagy ki napokat, mint te.

Manapság nekem is az vam, hogy ha este eszem, nem tudom abbahagyni. Nem eszem este tehát s minden OK (van, akinek kell vacsorázni, persze. nekem nem). Valamit tuti elrontasz, nem eszel rendesen, rendszeresen.

Ha neked nem működik a többször keveset evés (nekem sem, soha), akkor ne csináld azt. De rendszeresen, rendesen egyél. Én pl. ebédelek s esetleg még 1-2 órával később eszem egy keveset s ez prímán működik. Lehet, hogy neked ez se lenne jó, de mondjuk 3 nagyobbacska étkezés igen. Tapasztald ki. Az étrend se mindegy. Bizonyos ételekből képtelen lennék szinte végtelen ciklusba kerülni, másoknál ez automatikusan megtörténik.

2017. márc. 12. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyors az anyagcseréd. Ha semmit nem eszel másfél napig, akkor utána nem győzi pótolni a szervezeted a hiányzó kalóriát.
2017. márc. 14. 20:18
 4/4 anonim válasza:

Anno ugyanez a tipus voltam. Eltelik par ev es nem lesz ilyen gondod. Kb 52 voltam max mindig. Kb 3 eve pedig csak jottek ram a kgok. Jelenleg 10 kgot fogyokuraval leadtam. 3.5 eve 50 vol5am. Most 69.5 voltam. Fogyoztam most lettem 59. Meg kb 4 kgot szeretnek leadni.

Szoval en orulnek a helyedben.

Korral valtozni fog.

2017. márc. 15. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!