Zabálok mégsem hízok, hogy lehet?
Ha csak többezer kcal, majd másfél napig semmi, abból még kalóriatöbblet sem feltétlenül következik, normál körülmények között sem. S van, akinek durva túlevéskor simán begyorsul az anyagcseréje s ipari mennyiségek mellett sem hízik észrevehetően, pedig egyáltalán nem hagy ki napokat, mint te.
Manapság nekem is az vam, hogy ha este eszem, nem tudom abbahagyni. Nem eszem este tehát s minden OK (van, akinek kell vacsorázni, persze. nekem nem). Valamit tuti elrontasz, nem eszel rendesen, rendszeresen.
Ha neked nem működik a többször keveset evés (nekem sem, soha), akkor ne csináld azt. De rendszeresen, rendesen egyél. Én pl. ebédelek s esetleg még 1-2 órával később eszem egy keveset s ez prímán működik. Lehet, hogy neked ez se lenne jó, de mondjuk 3 nagyobbacska étkezés igen. Tapasztald ki. Az étrend se mindegy. Bizonyos ételekből képtelen lennék szinte végtelen ciklusba kerülni, másoknál ez automatikusan megtörténik.
Anno ugyanez a tipus voltam. Eltelik par ev es nem lesz ilyen gondod. Kb 52 voltam max mindig. Kb 3 eve pedig csak jottek ram a kgok. Jelenleg 10 kgot fogyokuraval leadtam. 3.5 eve 50 vol5am. Most 69.5 voltam. Fogyoztam most lettem 59. Meg kb 4 kgot szeretnek leadni.
Szoval en orulnek a helyedben.
Korral valtozni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!