Szerintetek ezzel fogyhatok? Többi lent c:
Figyelt kérdés
Hello! Szerintetek fogyhatok így valamennyit: reggelire pirítós vagy valamilyen gyümölcs, ebédre hetente 2 szer gyrostál amugy meg húsleves vagy rántotthús, vacsira valamilyen gyümölcs.2017. márc. 12. 16:10
1/6 A kérdező kommentje:
Ne higgyétek azt hogy ilyen változatlanul eszek csak leíetam kbra :)
2017. márc. 12. 16:12
2/6 crudy válasza:
Mindenbol a mennyiseg a fontis. Csokivak is lehet fogyni ha nagyon keveset eszel belole. Ami irtal az nem roaaz de ha meghaladod a napi kaloriaigenyedet akkor hizni fogsz nem fogyni
3/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom. De én soha nem ettem sokat. És kifelejtettem heti 2szer edzés +otthon is edzek jövőre heti 3 edzés
2017. márc. 12. 16:14
4/6 crudy válasza:
Figyeld probald ki. Ha fogysz heti kb fel kilot akkor jo ha nem akkor kevesebb kajat. De nem egy heten keveset hanem egy keveset.
5/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi! Amugy nem vok dagadt de azért van egy kicsi fogynivaló :`D
2017. márc. 12. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!