Ezzel az étrenddel szerintetek mennyit fogyhatok 2 hét alatt?
63-65 kg vagyok, és 170cm felett kicsivel, lány vagyok.
Az étrend a következő lenne:
Reggeli: jázminos zöld tea(egy bögre)+ egy kis szelet pirítós(4x5cm) fele
Ebéd: 2 kemény tojás+ 3db sonkaszelet(szeleteltből)
Vacsora: jázminos zöld tea(egy bögre)+ egy kemény tojás
Minden nap innák 2 liter vizet minimum, és ha jó idő van futni mennék, kb 4 km-t(picit több), ha nem akkor csak otthon erősítenék. (Erősítés a futás mellett is lenne. Kézi súlyzóval karra ill saját testsúllyal az összes többi testrészre.)
Azt a jázminos zöld teát Tibetből hozta anyukám, és elvileg nagyon jó fogyáshoz is(meg am vágykeltő :DDD csak nem...).
Az edzés gyakorlatokat a pinterestes táblákról nézném, azok szerintem nagyon jók :) úgy lenne összeállítva, hogy 1 órát minden nap erősítsek.
Szerintetek le lehetne így fogyni olyan 53-55 kilóra?
Köszi a válaszokat! :)
Ilyen koplalós kajával még mozgás nélkül sem bírnád, nagyon hamar be fogsz zabálni. A tea nem fogyaszt.
Inkább valami normális étrendet állíts össze.
#1 azért megpróbálom :)
#2 Nem azt írtam, hogy lefogyni, hanem fogyni... fogyni szeretnék vele. Olvasd el ;)
10 kilót még megfelelő sport és étrend mellett is csak 2 hónap alatt lehet minimum leadni. Erre itt vagy te, 2 hét alatt fos étrenddel össze-vissza edzéssel reméled ugyan ezt az eredményt.
google: szálkásító étrend nőknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!