Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó? Tartom az 1200-1300...

Ez így jó? Tartom az 1200-1300 kcal-os étrendet viszont nem nagyon tudtam és tudok elmenni futni ezért az e heti mozgásom abból áll h heti 2x 35 perc futás és a héten zumbáztam 40 percet. Ez nagyon rossz fogyás szempontjából?

Figyelt kérdés
Természetesen a nap folyamán sokat setalok suliba/meg haza
2017. márc. 10. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
A kalóriadeficit határozza meg a fogyás mértékét. Az egészséges életmódhoz hozzátartozik a rendszeres mozgás, amibe beletartozik a sétálás is. Szerintem jó volt ez a hét, ennél persze lehetne többet mozogni, de ha most ennyi ment, akkor sincs semmi probléma.
2017. márc. 10. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem rossz, maximum koplalás lehet, ha túl durva deficitet ad. Nem mindenkinek elég ilyen pici evés mozgás mellett.
2017. márc. 10. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon keves. Marmint a kaja. Nem is csodalom, ha ennyi mellett nincs kedv/energia sportolni.
2017. márc. 10. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Ok, bár azokon a napokon, mikor edzel, egyél tőbbet.
2017. márc. 10. 18:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Esetleg ha még elmegyek sétálni most egy 40 percet? Az hatásos?
2017. márc. 10. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha jólesik, sétálj, nyilván éget egy kis energiát, de nem értem, miért pörögsz rá ennyire, mikor nulla mozgáshoz sem eszel sokat. Én sétálnék, ha akarnék, de akkor ennék is utána.
2017. márc. 10. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!