Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Comb fogyás futássa?

Comb fogyás futássa?

Figyelt kérdés

163cm/67,5 kg vagyok. Helyzet a következő:combra és fenékre hizok (a fenekem nem lapos kerek viszont sok a zsir rajta) a vádlim sem vékony... genetika

A felső testemmel meg vagyok elégedve nincs hasam bár a csipőmből fogynék. Tudom, hogy helyi fogyás nincs, úgy, hogy kiméljetek meg attól h 100x leirjátok ezt :D az Álom súly 55-53 között lenne. Érdekelne, hogy mit tapasztalatok a futással való fogyásoról. Igyekszem most már kb 1 hete tornázni BBG-t 1200kcal étkezni és napi 2L vizet meginni minimum. fogytam mindenhol ck a combomon kivűl nem :( segitsetek. heti 6x futnék és BBG gyakorlatokat (Kayla Itsines) végezném el.

2017. márc. 6. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Ahova hízol, oda rakódik le először a felesleg.

A fogyás "fordított hízás", sajnos ez azt jelenti, hogy onnan fogsz fogyni legutoljára, ahova hízékony vagy.

Ehetsz picit többet ennyi mozgás mellett, annyi kcalt érdemes bevinni, amivel a heti fogyás tempója kb 0,5kg/hét.

Sok sikert!

2017. márc. 6. 15:21
 2/5 Krisz85 ***** válasza:

ha vékony lábakat szeretnél akkor gobálisan fogyasztani kéne magad, ehhez precíz diéta kéne, súlyzós edzés és aerob edzés

a bevitt kalória nagyon nagyon kevés 1200?! ez most komoly?! 8 éves gyereknek több a kalóriaigénye és Te még sportolni is akarsz..

sokan nem mernek kalóriát bevinni, de itt van egy tévedés, teljesen másképp működik a tested ha tiszta kaján vagy, mint amikor szemetet eszel, hogy el sem hiszed, bátran egyél csak 1900 kcalt és a deficit jöjjön mozgásból, a teljesítményed is jobb lesz tőle, nem gyengülsz le, hidd el én is elkövettem már azt a hibát, hogy túlságosan megszorítottam a kalóriát, fogytam persze. izombl, szépen kisebb lettem és lötyögött rajtam a bőr, és pl a hasam nem lett laposabb csak kisebb, de attól még hájas, ma már csak röhögök magamon, de ez így kevés lesz.

az álomsúly hogy jött?

képzeltél hozzá egy álom alakot? lehet 62 kgal izmosan, feszesen alacsony testzsírral 50x jobban néznél ki mint most,

hogy miről is beszélek, ezt a képet szemlélgesd

[link]

2017. márc. 6. 18:27
 3/5 A kérdező kommentje:
régen 54kg voltam és tökéletesen megvoltam elégedve az alakommal és azt szeretném vissza nyerni akk sokat sportoltam
2017. márc. 6. 20:22
 4/5 Krisz85 ***** válasza:
47%
és szerinted nem izmosodtál azóta, mivel többletsúly van rajtad egyértelmű, hogy jött rád izom is hiszen a hájat valaminek mozgatnia kell, ezért ne a súlyod nézd, a tükör és a ruhatárad legyen a kontroll,
2017. márc. 7. 06:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Nadrágaimba nem férek bele és most jött el az a pont amig nem késő h most már vége régi nadrágaimba szeretnék bele férni nem újra nagyobbat venni :D egyszerűen alsó testre hizok és ezért is érdekel hogy a futás megfelelő opció lenne h vikonyabb combjaim legyenek. Jelenleg izmosabb nem szeretnék lenni ck vékonyabb combokat szeretnék
2017. márc. 7. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!