Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen alak elérése hogyan?...

Ilyen alak elérése hogyan? Nincs rajtam sok felesleg.

Figyelt kérdés
[link] Igen, ilyen alakot szeretnék elérni, bár nem hiszem, hogy sok kellene hozzá; de teljesen elvesztem. Úgy érzem, hogy soha nem fog sikerülni és rosszul csinálok mindent.
2017. márc. 2. 18:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Úristen! Ilyen alakot ne akarj, ez NEM EGÉSZSÉGES! Kövesd be @laurenfitness-t, @oatmeal_queen-t, stb. Ők reális, jó alakú fitnesscsajok.
2017. márc. 2. 19:01
 2/17 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne egészséges?
2017. márc. 2. 19:05
 3/17 anonim ***** válasza:
Koplalással elérheted.
2017. márc. 2. 19:17
 4/17 anonim válasza:
82%
Nincs is alakja,elől hátul deszka.
2017. márc. 2. 19:26
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Ez egy serdülő . Változik még , nyárra jó forma de hidegben fázhat .
2017. márc. 2. 19:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert nincs rajta izom és zsír, ami alapvetően szükséges egy kiegynsúlyozott szervezet fenntartásához. Sanszos a tápanyagmegvonástól a csontritkuls, szívizomzavar, belsőszervi problémák, illetve le merem fogadni, hogy sem vitaminokból sem alapvető ásványi anyagokból nincs elég a szervezetében így a legkisebb problmája az, hogy a körmei és a haja is valószínűleg iszonyat gyenge és ronda, eznfelül a haja hullhat is (ami már sima vas hiánytól kialakulhat, nem beszélve ilyen foku alultápláltságtől)

De mint említettem ez csak a legkisebb problémája lesz a jövőben a lánynak, de hátha ez az oldal rávilágít, hogy szép így sosem lehetsz, hiába leszel kórosan vékony.

2017. márc. 2. 19:30
 7/17 anonim válasza:
87%

# 2

Mert ez már az alultáplált kategória.

Nincs rajta elég izom, se annyi zsírszövet, ami az egészséges női hormonháztartás alapfeltétele.

2017. márc. 2. 19:33
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

ennek a lanynak nincs is alakja, egyszeruen vekony a teste izom ill zsir nelkul, amitol eleg formatlannak hat.

en nem torekednek arra, hogy igy nezzek ki .

2017. márc. 2. 19:41
 9/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez már gáz. Elöl deszka, hátul léc, a végtagjai meg max fogpiszkálónak jók... Szerintem ahogy más is írta, ennél sokkal jobb/szebb követendő példákat is találhatsz. Nőiesebb, egészségesebb, sportosabb formában.
2017. márc. 2. 19:44
 10/17 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan tudnám elérni azt a nőiesebb sportosabb formát?
2017. márc. 2. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!