Az mitől van, hogy a nyakamtól a hasamig csontkollekció vagyok, de a csípőmön és a combjaimon van néhány kg felesleg?
Azt tudom, hogy körte alakom van, de eléggé zavar, nagyon aránytalanul oszlik el rajtam.
Szóval, a nyakamtól lefelé egészen a hasamig nagyon vékony vagyok, kilátszódnak a csontjaim is.
De a csípőmön és a combomon viszont van egy kis felesleg, és a combom belül is összeér. Ezen lehet változtatni?
Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, de azért szeretném, ha előbb-utóbb a csípőmből és a combomból is lemenne.
Előre is köszi! :)
"Azt tudom, hogy körte alakom van, "
Ha tudod, miért kérdezed?
Pont ezt jelenti körtének lenni, hogy aránytalanul alul "erősebb" vagy.
"de azért szeretném, ha előbb-utóbb a csípőmből és a combomból is lemenne"
Ha folytatod, onnan is menni fog, de milyen áron?
Inkább sportolj, izmosíts!
Abban semmi szép nincs, h a valaki alul felül csontkollekció, nulla izommal (és nem is egészséges).
Egyébként a comb is genetika. Van, akinek sok-sok kiló felesleggel sem ér össze, másnak a "koporsóban" is.
Ahogy az első írta, de nem nyomatékosan:
Sport, sport, sport. Ennyi kell hozzá és eloszlik a zsír.
Igen, ez genetika :) És igen, sportolj :)
De azért hogy mást is írjak, mint az előttem szólók, hozd ki magadból a legjobbat és akkor nagyon szép leszel. Szerintem nincs annál szebb alak, ha egy lapos has és formás nagyobb comb. Ne aggódj, csak sportolj!! Lesz eredménye :)Sok sikert :))
:D
Eloszlik a zsír?
Azt SEMMIVEL nem lehet elérni!
De sporttal szedhet fel egy kis izmot a karjaira például, illetve a "felesleg" alá (ami nem felesleg, ha már felül csontkollekcióra aszalta magát, hanem genetikailag determinált szükséges zsírraktár) a hátsójára, combjaira, kicsit megformálva azokat.
Az alkata nem fog megváltozni, de egészségesebb külseje lesz.
A sporttól eloszlik a zsír?Mi lenne,ha olyan nem írna,aki nem is ért hozzá?
Sajnos ilyen az alkatod,annyit tehetsz,hogy sportolsz,így hiába husis,de legalább szép feszes és formás lesz.
Mennyit gyúrsz? Nem lehetsz 'csontkollekció', ha erősítesz és eszel rendesen.
És zavaróan zsíros sem lehetsz, alkattól függetlenül, ha nem eszel sok szénhidrátot, tejterméket. Csináld jól, ennyin múlik :)
Nahát ti milyen hülyék vagytok! :D Úgy értettem, szed magára valamit, és nem feltűnő, hogy csak középen lehet őt észrevenni!
Ezért lepontozni, mert félreérthető egy kijelentésem, ti genetikailag meg teljesen sötétek vagytok. Lehúzzátok az egyedüli megoldást: sport. Tutira veszem, hogy az elhízott, lusta, gép előtt siránkozó fánkzabáló fajták voltak, akik lehúzták a válaszomat.
Hát nekik üzenem akkor: az igazság FÁJ! :D
Gyökér:D
Lány léterme heti 2x járok karatéra,itthon napi 1órát edzek,jógázok,de könnyű magyaráznod,és arról,hogy szedjen magára:szépen le lett írva,hogy a lábaira hízik,mire meglátszana a hasán szegénynek tényleg nagyon vastagok lennének.
A te ostobaságodon kívül más nem fáj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!