13 éves vagyok, van egy kis felesleg a pockomon és szeretném leadni. Hogy kezdjem el?
Amit az eggyik helyen tiltanak a másik helyen alapvetőnek tartják : - gyümölcsök és zöldségek
- tej és tejtermékek
- hús, dió, és egyéb fehérjében gazdag élelmiszerek
- teljes kiőrlésű élelmiszerek, mint például a teljes kiőrlésű kenyér és gabonafélék. szerintetek ezeket szabad?
Figyelj,én 13 évesen nem javaslom neked azt,hogy megvonj dolgokat a szervezetedtől.
Szerintem az is elég,ha nem eszel chipset,csokit(kivéve étcsoki)és üdítőitalokat,mert ezek amúgy se egészségesek.Minden másra a szervezetednek még szüksége van ahhoz,hogy fejlődni tudjon.
Esetleg még azt tudod csinálni,hogy lefekvés előtt 2 órával már nem eszel semmit vagy vacsorára már csak mandarint eszel(de abból bármennyit)
De amúgy meg legyen meg minden étkezés és sokszor egyél keveset.
Meg ahogy előttem is írták hasizmozzz egy kicsit.
Szerintem ennyi is bőven elég lesz ahhoz,hogy lemenjen a hasad,mert kövér biztos nem vagy ennyi mozgással:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!