Aki telen allt neki fogyozni, milyen mozgast csinalt? Van olyan video, ami biztos eredmenyt hozott nektek?
Figyelt kérdés
Van rajtam 8-10kg felesleg, amitol minnel hamarabb szabadulnak, de mivel eleg alacsony vagyok a kaloria megvonassal tul sokat nem nagyon erek. Nektek mi valt be? 153/58kg2014. jan. 28. 17:09
1/5 anonim válasza:
Nekem a HIIT kardió a leghatásosabb (keress rá youtube-on).
Attól függetlenül, hogy alacsony vagy, még számít az étkezés is. Vacak kaják mellett a sporttal sem érsz el hatásos eredményt.
Tehát normális étrend+sport=fogyás.
2/5 anonim válasza:
Nekem jillian michaels 30 day shred-je volt hatásos, szépen fogytam. Egy idő után kevés. De kezdetnek tökéletes.
Kaja is számít, így van.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat! :D Kajaban is valtoztatok.. nincs kenyer vagy csak nagyon ritkan, semmi mesterseges nasi, bar olykor egy kis zabpehely lisztes muffint sutok es probalom a vacsit is kivaltani rantottaval vagy sult husival es olyan 7 korul eszem utoljara. Jilian videoirol sokat hallottam neked 2/3-as mennyi ido utan katszott a valtozas?
2014. jan. 28. 18:56
5/5 anonim válasza:
Taichizom (télen).
Nem hiszek a fogyasztó edzés kifejezésben.
Szálkásító táplálkozás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!