Ha majdnem minden nap futok 6-10km-ert, akkor nyárig szerintetek letudok adni -6/7 kilot?
16 eves vagyok, 57 kg,165cm.
Nem vagyok dagadt,de azert van felesleg a combomon,es a csipompn,amit nyarra leszeretnek adni.
2 hete kezdtem el kondiba jarni,eloszor csak 4km-ert tudtam futni,mostmar van hogy 10km-ert is letudok.
Heti 5x/6x megyek.
A futás után elipszis gepen megyek 20 percet,es biciklizem 10 percet.(általában)
Szerintetek ennyi edzes elegendo hozza?
A kajara is odafigyelek, 1200kcal-nel nem eszem tobbet...
Köszöném szépen hogy ilyen részletesen leírtad:)
Én általában sosem ettem sokat, max.1500 kcal,most csökkentettem 1200kcal-ra,egy telefonos alkalmazással számolom.Most többet eszek,hogy ugye futok,de azt el is égetem.
Étrend: reggel suli elött teljes kiörlésu műzli.
suliba nem eszek,ha hazaérek ebédelek valami főtételt,plusz utána valami nasi,mert édesszájú vagyok,majd megyek futni,és utána valami gyümi,joghurt,keksz ilyenek..
Igen sokan mondják hogy az 50kg kevés,de szerintem az még benne van az egészségesen szép vékony kategoriában.Az osztálytársam 168cm es 50kg,es gyönyörű az alakja. (nem mintha teljesen rá akarnék hasonlítani csak egy példa)
Miert lenne szar?
Nem fogok salatakat enni az biztos,ha benne vagyok a kaloria mennyisegben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!