175 cm magas 70kg vagyok (18/L), hány kilót kellene leadnom?
Figyelt kérdés
Testtömeg-index kalkulátorok szerint még ez a súly is ideális, de idegesít, hogy idétlen körte alakom lett a télen (a sok csoki zabálástól). :(2010. máj. 9. 16:38
11/17 A kérdező kommentje:
KB. 1 hete nem eszem 18 óra után, és minden este 100felülést, gugolást, kitöréseket és egyéb gyakorlatok végzek.
2010. máj. 10. 15:43
12/17 anonim válasza:
A kép alapján szerintem ez nagyon jó. Nem kell fogynod csak ha te nem érzed jól magad a bőrödben.
13/17 anonim válasza:
10 kg minusz után kb szép alakod lehetne
14/17 anonim válasza:
Szerintem meg jó alakod van. 10kg minusz?? Úristen, nehogy:O
21/F
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) de így is úgy is lefogyok 5 kilót, szerintem úgy jobban érezném magam.
2010. máj. 13. 13:47
16/17 anonim válasza:
jaja, így kép alapján kb. 5 kiló, de amúgy így is jól nézel ki, csak inkább egyenes szárú nadrágot vegyél fel, mert ami lefelé szűkül az előnytelen, úgy néz ki, mintha aránytalanul vastag lenne a csípőd és a combod, pedig nem feltétlenül, csak a nadrág hangsúlyoz rosszul.
17/17 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm :)
2010. máj. 14. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!