Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » De most tényleg, miért rossz...

De most tényleg, miért rossz a krumpli?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok az összetételével, a kalóriatartalmával, stb. De még senki nem tudta normálisan elmagyarázni, miért akkora közellenség. Természetesen nem a 8 deci étolajban kisütött változatára gondolok, meg nem a cukros majonézben tocsogó krumplisalátára. Hanem a sós vízben főttre, vagy a némi zsiradékon (pl kókuszzsír) tepsiben sütöttre.

Azon kívül, hogy magas a GI-je, nem hallottam még indokot, hogy miért ne lehetne enni olykor-olykor, diéta alatt is akár (nyilván nem krumplin élni). Fura, hogy mégis ennyire tiltólistás...

Szóval valaki most már igazán felhomályosíthatna. :)



2017. febr. 24. 13:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
A szaponin tartalma miatt, ami áteresztő bélszindrómát okoz. Utána tudsz olvasni. Persze vannak pro-kontra kutatások, ki miben hisz...
2017. febr. 25. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi, ment mindenkinek a zöld. :)
2017. febr. 26. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!