Extrém túlsúlyosok! Bevállalnátok a gyomor bypass
műtétet?
Figyelt kérdés
Vállalnátok a kockázatot,ha meglenne a pénzetek rá? Itt most komoly túlsúlyra gondolok,35-50-es BMI-vel.
2017. febr. 22. 15:03
1/9 anonim válasza:
Nekem 33mas a BMI-m, tehát a kerdésed celcsopotjaba tartozom. Viszont biztos nem vállalnám be. Nekem nem ér annyit. Ha ennyire le akarok fogyni, magamtól is képes vagyok rá
2017. febr. 22. 21:50
2/9 anonim válasza:
Nem.
Akkor inkább valami fogyitabi, sztem kevésbé egészségtelen, mint ez.
Semmi fogyókúra nem használ?
2017. febr. 22. 21:51
3/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek. Nem vagy a célcsopiban,35 alatt nem műtenek,afelett is csak társbetegséggel.Vérnyomás,cukor,stb...
40-től nem kérdeznek "semmit".
2.! Túl vagyok már mindenen. Csoda tabletta nincs,viszont van jó kis szénhidrát anyagcsere zavarom.
2017. febr. 23. 07:56
4/9 anonim válasza:
Nekem közel 37 volt a bmi-m, mikor neki álltam fogyózni, és nem kellett semmilyen műtét, elég volt odafigyelni a kajámra és sportolni. Mondjuk el is tartott majdnem egy évig, míg lefogytam, szóval így utólag azt mondom, biztos nem vállalnám be.
2017. febr. 23. 08:01
5/9 A kérdező kommentje:
4-es! Mikorra érted el a végleges súlyodat? Tudod azóta is tartani?
2017. febr. 23. 08:09
6/9 anonim válasza:
hello, én kettő embert ismerek, akinek volt bypassa, az egyikkel én szaladtam a sürgősségire, mert gyomorfekély alakult ki a varrás mentén, ami egy érnél szakadt, és bevérzett neki. A másik pedig nagyon nehezen esik. Nem tud túl sokat enni, és elég érzékeny a gyomra, nem jól emészti meg a nehéz ételeket.
Szerintem inkább a fogyókúra.
2017. febr. 24. 21:28
7/9 anonim válasza:
4es vagyok, ennek 3 éve, 10 hónap alatt értem el kb a súlyt. Azóta feljött az elmúlt 1-1.5 évben 8 kiló, de konditerembe járok, szóval ezt direkt "szedtem fel".
2017. febr. 25. 07:53
8/9 anonim válasza:
38-as a BMI-m, pár hete még 41 volt.
NEM mennék műtétre semmiképp.
Menni fog magamtól is.
2017. márc. 1. 13:14
9/9 anonim válasza:
nekem sleeve mutetem volt. nem bántam meg. az orvosom ajánlotta, nem én kértem. természetesen ezt megelozte egy hosszas jojo effektus, dietetikussal, pszichologussal, személyiedzovel valo egyuttmukodés..végul mutet lett belole.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!