Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyomor összeszűkétése, hogyan?...

Gyomor összeszűkétése, hogyan? (nem műtéti)

Figyelt kérdés

Sajnos elszaladt velem a ló az utóbbi időben, minimum 5,de inkább 10 kg t le kéne adni.Sajnos igaz,hogy változókorban már a levegőtől is lehet hízni.de én szeretek enni,és az édességet is...Hogy kezdjem, hogy a gyomrom összeszűküljön, és ne kívánjak sokat enni?Nem, nem akarok fitness lédy,vagy 50 kg os lenni,csak legalább 5 kg t fogyni,biciklizni szeretek,és mindennap szoktam is...Értelmes ,ne gúnyolódó választ kérek, ha lehet.

47/ nő 161 cm 73 kg.

2016. febr. 3. 06:50
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Erős deréköv, ami jól meghúzható.
2016. febr. 3. 06:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi,légyszi húzz innen máshova trollkodni,jó?

Értelmes választ kértem értelmes embertől, nem tőled!

2016. febr. 3. 07:25
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

A fogyókúra előtt kezdj bele egy böjtbe, két napig csak folyadék, vagy csak egy kis adag zabkását eszel pár napig, vagy hasonló.

Néhány nap alatt a tested még nem kezd el kétségbeesetten raktározni, de megszűnik a diéta elején fellépő állandó farkaséhség, és összeszűkül a gyomrod.

Ez a két-három nap betonkemény lesz, de utána könnyebb a diétás étrendet tartani (valóságos lakomának tűnik majd), és kevesebb étel is elég lesz.

A kezdeti leadott kilók (bár csak víz és salakanyag, de a mérlegen állva nagyon jó látni :D ) sokaknak szárnyakat adnak a fogyáshoz.

2016. febr. 3. 07:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Most lehet magatol is osszeszukul,sajnos,mert tortent egy kellemetlenseg,ami miatt,most nembirok enni!

2016. febr. 3. 08:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Mielőtt belekezdenél bármibe is, ajánlom, hogy tanulmányozd át a teljes emberi anyagcsere működését.

Próbáltam itt leirkálni nagyjából, de meghülyült az érintőképernyőm, és elszállt az egész mielőtt beküldhettem volna.

A lényeg változó korban a pajzsmirigyhormon termelésen van, illetve a vese működésen. A vese működést fokozni kell a pajzsmirigyműködést meg a normális szintre beállíttatni.

2016. febr. 3. 08:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha nagy adagokat eszel, akkor egyre többet kívánsz.

Nekem pár nap alatt beállt, hogy kevesebbet ettem és akkor már nem is kívántam annyit.

Az édességet meg a nassolást el kell hagyni. Mert hiába eszel megfelelő ételeket, megfelelő mennyiségben, azzal nagyon el lehet rontani.

Időnként lehet valami édesség, pl. hétvégén egy süti az ebéd után. De ne naponta és ne nagy mennyiségben.

2016. febr. 3. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy létezik ilyen, nekem 4 éve sok kalória kell és az is teljesen mindegy, hogy 30 vagy 300 dekát eszem egy nap, nem lakom jobban a soktól, a testem megnézi a tápanyagtartalmat és hisztizik, ha nincs meg :D Ez végülis logikus. Úgyhogy nem tuti, hogy a kétes gyomorszűkítés a megoldás. Ha valamiért a gyomortelítettség laktat valakit, akkor igyon több folyadékot vagy egyen sok zöldséget. Ez utóbbi akkor is jó, ha az ember annyira nem éhes, de mennyiséget akar enni, mert élvezetes sokáig enni.

Nekem néha véletlenül sikerül keveset ennem, éhes se vagyok. Akkor nem működöm, szóval emiatt sem biztos, hogy ez a megoldás.

Nekem az étrendváltoztatás jött be leginkább, mivel jó étrenddel nem szabadul el bennem egy vadállat és a jóllakottságot is könnyebb elérnem. Semmi erőfeszítés, csak jobb ételek. Biztos tudod, hogy pl. egy gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmazó édesség hajlamos újra éhséget s további édességvágyat generálni. Nem mindenkinél, de azért sokaknál. Egyszerűbb eleve normális étellel jóllakni, fizikailag és lelkileg is.

Sosem lehet a levegőtől hízni egyébként, de azért értelek. Nekem 4 év alatt nem jött össze, hogy mindig 2000 kcal alatt maradjak, az annyira roppant kevés :D Ha hízékony lennék, akkor baj lenne.

Persze megpróbálhatsz töményebb ételeket enni, amikből kisebb térfogat is elég, ha ez szerinted nálad célravezető :) Nekem a legjobb fogyókúrás ételem a tojás zöldséggel, jól laktat. De hogy kit mi laktat, az erősen emberfüggő (a szénhidrátot kevésbé szoktak jók lenni, de az emberek bámulatosan eltérnek ebben is), ki kell tapasztalni.

2016. febr. 3. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha édességet eszel, legalább az összetétele legyen jó, ne cukorral s egyéb gyors ch-val teli. Persze az édességek hajlamosak arra is, hogy zsírosak legyenek s hidd el, láttam már tömény ételeket, én is azokon élek, de ezzel együtt sokkolóan kalóriadúsak lehetnek.

Venni eleve ne vegyél édességet, max. cukorban viszonylag szegény étcsokit, amiből 1 kocka is élmény, nem kell belőle sok.

Nekem más az édesség és a gyümölcs, de azért egyes édes gyümölcsök remek nassok. Most pl. a fagyasztott meggyre estem rá, napi pár deka egészen pazar... Mivel most nincs banán, nekem az a legjobb édességnek a gyümölcsök közül :D Abból azért 1-2 dekánál nem eszem többet (bámulatosan más a szükséges mennyiség s az élmény, ha fagyasztva van, fura). De ez is bizonyára erősen emberfüggő...

Nem mindenki tudja simán kihagyni az édességeket (bár az étrend sokat segíthet), akkor legalább legyen opció, ne cukros-zsíros sütikre és csokikra essen rá.

2016. febr. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!