Tanácsra lenne szükségem. Hogyan fogyjak? 18L
18 éves vagyok. Kicsi koromban nagyon szerettem enni és ennek meg is lett az eredménye. 165cm vagyok és kb 85kg. Jól eloszlik rajtam, homokóra alakom van, de így is nagyon zavar ez a sok felesleg. Mindig táncoltam/sportoltam valamit, így a lábaim igen erősek, viszont ebből kifolyólag nagyon vaskosak. Hogyan tidnám "vékonyítani" őket? Illetve a karjaimon sok a zsír...most egy 7 gyakorlatból álló edzéstervet csinálok és minden gyakorlatból 50-et csinálok egy héten hatszor (remélem meghozza a kívánt eredményt). Fenékre is edzek, itt 5 gyakorlatot csinálok és minden nap 5-el többet (75-nél járok jelenleg). Itt is ugyanígy egy héten hatszor.
Ezeket csak azért írtam le, hogy nagyjából fel tudjátok mérni a helyzetet.
Szeretnék fogyni, mert nagyon zavar a kinézetem. Bár sokan mondják, hogy jól nézek ki, én nem vagyok megelégedve magammal és változtatni akarok.
Ezen edzéstervek mellett mit ajánlotok még?
Az étkezések rendszeretlenek a suli miatt, így van, hogy csak du. 3-kor ebédelek. Viszont nem szoktam nasizni, a chipsek, üdítők, egyéb édességek és gyorskaják hidegen hagynak.
Kitartó és szorgalmas vagyok, így az edzéssel nincs gond.
Minden tanácsot szívesen fogadok!:)
Köszi a választ!:)
A kommentekből ítélve azt hiszem, itt nagyrészt az evéssel van probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!