Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tanácsra lenne szükségem....

Tanácsra lenne szükségem. Hogyan fogyjak? 18L

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Kicsi koromban nagyon szerettem enni és ennek meg is lett az eredménye. 165cm vagyok és kb 85kg. Jól eloszlik rajtam, homokóra alakom van, de így is nagyon zavar ez a sok felesleg. Mindig táncoltam/sportoltam valamit, így a lábaim igen erősek, viszont ebből kifolyólag nagyon vaskosak. Hogyan tidnám "vékonyítani" őket? Illetve a karjaimon sok a zsír...most egy 7 gyakorlatból álló edzéstervet csinálok és minden gyakorlatból 50-et csinálok egy héten hatszor (remélem meghozza a kívánt eredményt). Fenékre is edzek, itt 5 gyakorlatot csinálok és minden nap 5-el többet (75-nél járok jelenleg). Itt is ugyanígy egy héten hatszor.

Ezeket csak azért írtam le, hogy nagyjából fel tudjátok mérni a helyzetet.

Szeretnék fogyni, mert nagyon zavar a kinézetem. Bár sokan mondják, hogy jól nézek ki, én nem vagyok megelégedve magammal és változtatni akarok.

Ezen edzéstervek mellett mit ajánlotok még?

Az étkezések rendszeretlenek a suli miatt, így van, hogy csak du. 3-kor ebédelek. Viszont nem szoktam nasizni, a chipsek, üdítők, egyéb édességek és gyorskaják hidegen hagynak.

Kitartó és szorgalmas vagyok, így az edzéssel nincs gond.

Minden tanácsot szívesen fogadok!:)

2017. febr. 19. 22:47
 1/8 A kérdező kommentje:
*rendszertelenek
2017. febr. 19. 22:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Kb 70% a kajalason mulik 30% az edzesen szoval muszaj lenne jol enned. Merjed minden kajalasnal, hogy hany kaloriat eszel, szerintem a te testsulyoddal ha olyan 1800 korul viszel be egy nap azzal mar tudsz fogyni. Illetve figyelj arra is, hogy a feherj
2017. febr. 19. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
e beviteled magas legyen mert kulonben az izmaidbol fogsz veszteni, es habar fogyni fogsz de ugyanugy zsiros leszel. Az elobb veletlen ranyomtam a kuldesre 😢
2017. febr. 19. 22:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem. Ez milyen ételeket jelent nagyjából? Csirke, zöldségek, rizs?
2017. febr. 19. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Aha, en azokbol szoktam bevinni a napi kaloriat mikor epp szalkasitok, mert azokbol lehet a legegyszerubben
2017. febr. 19. 23:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Tejtermékeket mennyit és mit ehetek? Pl túró és tej?...persze külön:D
2017. febr. 19. 23:18
 7/8 anonim válasza:
Egyszer jógáztam (most boxolok) és úgy lefogytam akkor, hogy magamra sem ismertem. Amugy detto nem rendszeres az étkezésem van hogy, du. 4-5 kor ebédelek. Nem egészséges, vigyél magaddal ebédet. Sok szerencsét. :)
2017. febr. 20. 00:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!:)

A kommentekből ítélve azt hiszem, itt nagyrészt az evéssel van probléma...

2017. febr. 20. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!