Mit szóltok ehhez az étrendhez?
2017. febr. 9. 21:40
2/12 anonim válasza:
Koplalós kategória. Ha ki is bírod, és lefogysz 1-2 kilót, az a következő héten duplán feljön. Ezt a diétát max 1 hétig tudnád csinálni.
4/12 anonim válasza:
Én éheznék ennyivel 50 kilósan. Amúgy nem rossz, de a mennyiségeket igény szerint növelném, pl. a húst, halat mindenképpen.
5/12 F.Gergely válasza:
Nem kell betartanod ezt az étrendet. Ha fogyni akarsz, egyél amennyi kell (ha nem muszály, ne egyél fölöslegesen), de mozogj sokat!!! Egy hónap intenzív mozgás kell ahhoz, hogy a tested rájöjjön arra, hogy le kell adni pár kilót. Ha nem eszel, akkor csak keveset fogysz, de azután rengeteget felszedsz. A tested tartogatja az energiát sokáig (ezért fogysz lassan), de amikor ételhez jutsz, akkor feltankol a tested, és zsírrá alakítja az energiát, hogyha ismét fogyózni akarsz, akkor legyen miből tápláljon.
Annyit egyél amennyire szükséged van, egyedül gyorskaját ne egyél, de mozogj sokat, ameddig csak tudsz.
6/12 A kérdező kommentje:
Szoktam mozogni, heti kétszer járok edzőterembe (kardió plusz súlyzós edzés), nem is eszem sokat, de ez a 3 kiló nem akar mozdulni. :/ Ha növelem az adagokat egy kicsit, akkor jó lesz? Valahogy be kellene indítani a fogyást, utána már menne.
2017. febr. 10. 09:56
7/12 anonim válasza:
Ez nemcsak koplalós, de önellentmondásos is, hisz tele van cukorral, cukormentes müzli és joghurt nem is létezik.
8/12 anonim válasza:
Nekem sok az egy marék mag, az kb 100-130gr lehet. Bár nem tudom a marék mióta mértékegység, egy férfinek beleférhet a markába 250gr is. Ha 100gr-ot eszel az már majdnem 600kcal. Inkább egyél csak 20gr-ot és egyél még egy 100gr szelet pisztrang filét pl. kigyóubival és még egy szelet csirkemellet vmilyen zöldséggel: spárga, brokkoli, karalábé, cukkini. Kcalban ugyanannyi.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, kis dolgokat változtatnék rajta, mert nekem se tetszenek. A müzlit pl biztos kihagynám (tekintve hogy nem is szeretem), helyette inkább gyümölcsre vagy zabpehelyre gondoltam. Lehet a tojás mellé is ennék néha egy kis rizst vagy 1 kis szelet teljes kiőrlésű kenyeret.
2017. febr. 10. 14:36
10/12 A kérdező kommentje:
Joghurtból meg persze natúrt ennék, szerintem itt is arra gondoltak.
2017. febr. 10. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!