Félek egyedül kondi terembe menni . mittegyek?
14/L vagyok
van rajtam egy kis "felesleg"
és le szeretném adni
és 1-2 hete elhatároztam ,hogy elmegyek edző terembe de rajottem , hogy én nem merek elmenni
és senki nem szeretne vlm eljönni
nos egy tanácsom van csak, ezt fontold meg:
ha valaki valóban edzeni megy, nem közösségi életet élni , meg másokat nézni, hanem EDZENI, direkt írtam, sajnos a terembe járok több mint fele nem edzeni jár, de aki igen, hidd el mindennel foglalkozik majd csak Veled nem, méghozzá azért, mert mindenki a saját maga edzését akarja hatékonyan, a lehetö legrövidebb idő alatt elvégezni, nem másokkal foglalkozni, mondom ez azokra vonatkozik , akik valóban edzeni járnak.
senkit nem szólnak meg, egyébként ahogy írták:
készíts tervet, a rossz terv is jobb a rendszertelenségnél, millió videó van milyen gyakorlatot hogy kell, könyvek, hogy mit és hogyan egyél, senkit nem érdekel, hogy mit csinálsz a teremben, milyen menő cuccaid vannak
pl én egy elég puccos budai szalonba járok, mert nincs normális terem a közelben, egy szakdt gyűrött polóban, baseball sapkában, mert fázik a fejem mindig, és egy szakadt nadrágban nyomom, kínai hamis rebook cipőben, és gyalog járok, a parkolóban meg 6os BMW a legrosszabb autó, pont érdekel, hogy ki mit gondol rólam, edzem, bemegyek, köszönök, füles a fejre és nyomom.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!