Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hamarosan kondizni kezdek...

Hamarosan kondizni kezdek egyedül. Fura?

Figyelt kérdés

Egy nagyon vékony 16 éves srác vagyok, szeretnék megemberesedni, felszedni magamra izmot és egy keveset. Gerincferdülésem van, de már javult annyit, hogy az ortopéd orvos megengedte, hogy kondizhassak (de csak olyan gyakorlatokat amik nem terhelik a gerincet).

Eredetileg egyik haverommal kezdtem volna járni de ő meggondolta magát és itt hagyott a szarba, meg amúgy is boxolni jár szóval nem férne bele neki a kettő.

Így ennek köszönhetően egyedül kell majd mennem, és még egyenlőre nem tudom, hogy hogy fog menni.

Ez ciki ha egy srác egyedül megy kondizni, tapasztalat és segítség nélkül? Meg odabent nem néznek le ha vékony vagyok?

(Bár segítség az lesz mert elvileg írnak edzéstervet.)

2016. aug. 24. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Én eleinte egyedül jártam és hát nagyon unalmas, és én is vékony vagyok, tehát egyik szememmel mindig azt néztem, hogy ki néz, mikor röhögnek ki, és egy idő után nem is mentem, de most személyi edzőhöz járok 3 éve és igy most jó.
2016. aug. 24. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
3eve folyamatosan? :O
2016. aug. 24. 15:47
 3/6 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nem néznek le, senki sem izmosan kezdi. Voltam már én is egyedül, nem gáz, ha kell segítség pl. fekvenyomásnál, akkor megkérsz majd valakit. Edzéstervnek meg valami kezdő átmozgató van remélém, nem osztott edzésterv.
2016. aug. 24. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen,de már gondolkodom, hogy nem nagyon kéne járnom edzőhöz
2016. aug. 24. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:

En meg nem voltam soha edzonel. De ugy gondoltam hogy elmesz egy ket het/honap. Megtanulsz edzeni aztan kessz

Na hat akkor rosszulhittem xD

2016. aug. 24. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Voltam bent az edzőteremben venni kondibérletet szeptemberre, és hát elég kemény csávók vannak ott.

Nem tudom, hogy egyedül hogy fog menni ez az egész, aki egyedül kondizik az adna tippeket?

2016. aug. 24. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!