Hamarosan kondizni kezdek egyedül. Fura?
Egy nagyon vékony 16 éves srác vagyok, szeretnék megemberesedni, felszedni magamra izmot és egy keveset. Gerincferdülésem van, de már javult annyit, hogy az ortopéd orvos megengedte, hogy kondizhassak (de csak olyan gyakorlatokat amik nem terhelik a gerincet).
Eredetileg egyik haverommal kezdtem volna járni de ő meggondolta magát és itt hagyott a szarba, meg amúgy is boxolni jár szóval nem férne bele neki a kettő.
Így ennek köszönhetően egyedül kell majd mennem, és még egyenlőre nem tudom, hogy hogy fog menni.
Ez ciki ha egy srác egyedül megy kondizni, tapasztalat és segítség nélkül? Meg odabent nem néznek le ha vékony vagyok?
(Bár segítség az lesz mert elvileg írnak edzéstervet.)
En meg nem voltam soha edzonel. De ugy gondoltam hogy elmesz egy ket het/honap. Megtanulsz edzeni aztan kessz
Na hat akkor rosszulhittem xD
Voltam bent az edzőteremben venni kondibérletet szeptemberre, és hát elég kemény csávók vannak ott.
Nem tudom, hogy egyedül hogy fog menni ez az egész, aki egyedül kondizik az adna tippeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!