El szeretnék járni kondiba, de egyedül mennék (ha minden igaz) és?
Szóval, fel szeretnék hagyni a régi lusta,itthon fekvő, duci életemmel,és el szeretnék járni kondiba, de egyedül lennék, és nem is igazán értem az edzéseket,mármint hogy edzésterv összerakás,mikor kezdjem el növelni, mennyit csináljak,szóval semmit... Pár hónapja itthon "edzek" így sikerült leadnom 20 kilót, de szeretnék szép, férfias testet,viszont semmit sem értek, hogy mit hogy. Sokmindent olvastam, de nem jöttem rá hogy hogy rakjak össze magamnak edzéstervet,egy x edzésből mennyit csináljak, mennyi legyen a pihenő,stb... Nagyon megköszönném,ha valaki tudna segíteni, mert lenne elszántság, de ezek mindig lerombolnak,és mindig úgy érzem,hogy soha sem fog sikerülni, amit szeretnék :(
17/F
Ha tényleg leadtad volna azt a 20kg-t akkor ilyen fa sz s á go k nem járnának a fejedbe te kis kamus.
Google: sárgakapszula pdf töltsd le, és reméljük többet nem hazudgálsz az interneten balfsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!