Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hónap alatt 8 kiló az sok...

Egy hónap alatt 8 kiló az sok vagy kevés fogyás szempontjából?

Figyelt kérdés

Diétázom és 8 kg-tól szabadultam meg egy hónap alatt.

Olvasgattam sokat, és hát úgy csináltam hogy este későn már nem eszem, illetve beállítottam a normális étkezést (fokozatosan nehéz majd egyre könnyebb kajákat a nap folyamán).

Gyakorlatilag kifejezetten nem is "diétázom" szimplán odafigyelek az ételekre, persze ami nagyon nem diétás, azt nem eszem meg. Egyedül estére szoktam inni ilyen Norbi, vagy Rossmann féle port. (ez a vacsim)

2017. febr. 6. 23:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

102 kiló voltam.

164 centi vagyok, és lány.

2017. febr. 8. 23:36
 12/15 anonim ***** válasza:

10: Dehogynem. Egy kolleganőm még ennél többet is fogyott. 55 kilóról 38-ra. 38 kilósan került kórházba.

Kiderült, hogy veseproblémája van, attól fogyott hirtelen.

2017. febr. 8. 23:41
 13/15 anonim ***** válasza:

10: És ismerek egy hölgyet aki 18 kilót fogyott egyetlen éjszaka (alvás) alatt.

Én pedig fogytam már szintén alvások alatt (éjszakénként 1,5-2 kilók 4x) másfél hét leforgása alatt 59-ről 53 kilóra.

2017. febr. 8. 23:43
 14/15 anonim válasza:
Kerdezo mennyit fogytal azota? Es hogyan csinaltad?
2017. márc. 29. 11:17
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát, átnéztem mindent a fogyással kapcsolatosan meg az összes diétát ami létezik.

Most abbahagytam, mondván hogy kell szünet, nem lehet hónapokon keresztül diétázni. Még majdnem fél hónapot folytattam a kérdés kiírása óta és ott fogytam további 3 kilót.

Ami fontos, nem jojó effektús, nem jött vissza a súly, pedig most direkt úgy étkeztem, hogy ezt kiderítsem. Stabilan tartom a súlyom, sőt, most mérlegre állva pont annyi a súlyom, mint amikor abbahagytam a diétát. Pedig mint említettem, most nem diétázom, sőt...

A diétám viszonylag egyszerű folyamat volt. Sokat sétáltam, ez az alapja a dolognak, olyan részről, hogy rá voltam kényszerülve a sétára. Nevetségesen hangozhat, de sokat számít egyébként, viszont ha más mozgást végzel, az sem rossz, de valami nem árt (szóval otthon ülni 0-24 nem biztos hogy ilyen hatásos lenne.).

Étkezésre külön módszer van. Vannak Norbis termékek, amiket használok (olcsóbb fajták), és vannak más/hétköznapi megoldásaim is. Reggelire eszek valami "pékárú" menteset. Lehet akár gyümölcs is (banán kivételével), vagy tojás (forma serpenyőben olaj nélkül, szilikon esetében nem ragad le.). Lehet gondolkozni még több dologban. Van a Norbinak egy kenyere, amiben csak 5g szénhidrát van, abból is lehet enni reggelire sonkával, vagy éppen piritósként fokhagymával. Sót is érdemes mellőzni meg hát a cukrot teljes egészében.

Kávé fontos reggel, hiszen serkenti az anyagcserét, meg szoktam inni egy pohár csalánteát, az pedig méregtelenít.

Ha ezen felül még éhes vagyok, eszek egy szelet müzlit Norbitól. (kerek 100 ft / darab).

Aztán jön az ebéd. Ott hát sok mindenre figyelni kell, burgonya nem lehet köret, és tészta sem. Sós se lehet az étel igazán, se édes. Disznóhúst érdemes kerülni én csirkemellet ettem csak - ha húst ettem - rizzsel, vagy zöldségsalátával.

Aztán jött az uzsonna, ott megint jöhetett egy müzli - de csak ha éhes voltam - vagy valami gyümölcs, esetleg más norbis termék.

Vacsorára meg ittam Norbis port vagy Rossmannost. Mindkettő hasonló 2000 Ft körül van norbinál 7 Rossmannál 12? adagos.

Ezek a porok reggeli kiváltására is alkalmasak lehetnek, volt olyan nap, amikor nem volt kedvem semmihez és egész nap port ittam, 4 adagot. A vacsi viszont este 6 után már ne legyen. Legkésőbb 7.

+ mellé víz. Legalább napi 2 liter. Vacsora nálam csak por volt, szóval más nem igazán jó dolog szerintem. Az a legnehezebb időszak egyébként, hogy este ne érezd magad éhesnek.

Ajánlok erre pl. egy cukormentes rágogumit. Rágcsálsz valamit és ettől nem fogod érezni az éhséget annyira.

2017. márc. 29. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!