Hogy fogytatok le sokat? És hány kilot adtatok le? És hogyan?
Szerelmi bánat. 30-at. Nem ettem.
(Komoly. De nem ajánlom senkinek. Meg azóta 20-at vissza is szedtem belőle. Oka: Új, boldog párkapcsolat.) ;)
17 évesen 56 kg-ról 45kg-ra 3-4 hónap alatt.
Futás és mérsékelt evés (tudom túlfogytam akkor, mert nekem az ideális 49-50 kg) elég könnyen ment, most már nehezebben megy, de még mindig tudok:
Ma 26 éves vagyok 52,5 kg-ról fogytam 50 kg-ra egy hónap alatt, kalóriaszámlálással, és heti 2-3-szor 5 km tfutással.
1100-1300 kal.-t fogyasztottam/nap.
48-ról 40-re kb egy hónap alatt
hogyan? hát rengeteget tornáztam, a reggel 6 órási tornaműsorra is fölkeltem, s naponta kb egy almát vagy két kanál főzeléket ettem
hát így :)
...egyéb eredményekről inkább nem számolok be, de senki se kövessen
Én 40 kilót fogytam egyszer 4 hónap alatt. persze volt miből. Sajna 20 visszajött, viszont ez volt eddig a legtöbb, ami visszaszökött, itt stagnál a súlyom.
Máshogy nem lehet fogyni, mint teljes életmódváltással. én akkor szoktam rá a zöldséges ételekre, a gyomrom azóta be sem fogadna vmi erősebb ételt.
Egyetlen gond, hogy szeretem a csokit, mert egyébként rendes ételek tekintetében imádom a lightos kosztot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!