Ha egymás után négy héten tartotta egy zabálós napot (kb egy hét különbséggel, hétvégén volt mind) attól hízhattam?
Mert azt tudom, hogy egyszeri alkalomtól még nem lehet hízni
Ez ugye több volt, de eltelt közte valamennyi idő
Súlytartáson vagyok amúgy
Egyszer alkalomtól nem lehet hízni, igen. Az egy étkezést jelent, nem egy teljes napot, amit végigzabálsz, az legalább 3-4 alkalom.
Igen, hízhattál, mert egy kg zsír 6-7000 kcal. Ha ennyit felzabáltál azokon a napokon, akkor híztál.
Természetesen lehet egy naptól is hízni, csak nem olyan nagyon sokat. De egy lassú fogyást ellensúlyozni tud egyetlen igazán kalóriadús hétvégi nap is, gondolom. Csak a számok alapján egy gyors fogyást is, sokezer kcalt meg lehet enni pluszban, csak bizonyára rosszabbul hasznosul, ha rengeteg megy be egyszerre, nincs idő rendesen felszívódnia.
Aztán van, aki kvázi képtelen hízni, ehet tartósan jóval többet, mint addig, akkor sem.
Igyekeznék nem túlzottan elszállni a kalóriákkal, ha normál napokon kalóriaegyensúly van. Nem is egészséges a túlevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!