Hányszor veszitek fel ugyanazt a ruhát, míg újra ki nem mossátok? Mi arról a véleményetek, ha mondjuk ha ugyanazt a nadrágot felveszi valaki egymás utáni 2 napon, vagy ugyanazt a felsőt 2 nap különbséggel, anélkül, hogy kimosná?
2nél többször nem.
De általában a hét minden napján másik tiszta ruhát veszek fel..
Amúgy semmi bajom, azzal aki felveszi másnap, hacsak nem koszos,büdös..
Lehet tisztán tartani ruhát 2-3 napig anélkül is, hogy kimosnánk :)
A zuhanyzás,fürdés ( tisztálkodás ) alapvető dolog.
Minden nap minimum 1x MEG KELL FÜRDENI :)
Természetesen mindennap zuhanyozás. Bár itt, a kollégiumban van, aki hetente megy fürdeni... (fősulis kolesz).
Mellesleg alsóneműt evidens, hogy naponta cserélek, pólót is, kivéve ha egyáltalán nem izzadok meg benne. Akkor 2 napig hordom.
De a farmerrel úgy vagyok,hogy ha nem piszkosodik, akkor akár 3-4 napig is.
Minden nap zuhanyzom. Gondoltam ezt gyorsan az elején leszögezem. Én piszkosnak érzem magam a nap végére. Jobban esik fürdés után ágyba feküdni.
Amúgy én a gatyáimat felváltva hordom, 2-5 alkalommal veszem fel, utána kimosom. Szerintem egy farmert pl. felesleges többször kimosni (kivéve ha valamiért koszos/sáros lesz, vagy nagyon beleizzadok a 40 fokban), csak az anyaga megy szét.
Pólót nem szívesen veszek fel 2-szer, azért abba jobban beleizzad az ember. Pulcsit is 2-3 alkalommal felveszem.
Alkalmibb ruhát (pl. koktélruhát), ha csak este veszem fel és nem megyek olyan szórakozó helyre, ahol átveheti a füstszagot, és nem izzadok bele, akkor felveszem utána akár mosás nélkül is.
Úgy gondolom, hogy felesleges mindent minden nap kimosni, mert csak a ruha anyaga használódik el...
gatyát max kétszer veszek fel aztán mosó.Fölső egyszer.
A gatyát is ha kétszer úgy hogy közbe két hét különbség van.
Fürdeni reggel este...
Minden nap fürdök, van amikor többször is! Pl.: nyár eleje vagy vége de még van suli reggel este fürdök, mert este szauna van az ágyba szóval reggelre tutira leizzadok lefürdök és estére ugyan az a helyzet csak akkor még a városi dzsuvából is rakódik rám pár deka..
Nadrágom 2 van szóval így 5 napig váltogatom hétvégén mindkettőt kimosom és újra jön a hét, pólót csak 1x veszek fel, mert érted megizzadok lehet nincs szaga a felsőnek de én azt már nem veszem fel még egyszer..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!