Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hányszor veszitek fel ugyanazt...

Hányszor veszitek fel ugyanazt a ruhát, míg újra ki nem mossátok? Mi arról a véleményetek, ha mondjuk ha ugyanazt a nadrágot felveszi valaki egymás utáni 2 napon, vagy ugyanazt a felsőt 2 nap különbséggel, anélkül, hogy kimosná?

Figyelt kérdés
Vagy ha valaki nem zuhanyzik minden nap? Meg ilyenek.
2010. máj. 20. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Zuhanyzok mindennap, de volt hogy egy hétig ugyanazt a farmert hordtam... szerintem sokan hordják 3-4 napig simán ugyanazt a farmert. Mi baja lenne? Alsógatyát (jó esetben) úgyis cserél mindenki mindennap... pólót maximum két napig hordok egy huzamba mosás nélkül, mert abba könnyű beleizzadni, leenni stb. de ha beleizzadok jobban, akkor csak egy nap.
2010. máj. 20. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

2nél többször nem.

De általában a hét minden napján másik tiszta ruhát veszek fel..

Amúgy semmi bajom, azzal aki felveszi másnap, hacsak nem koszos,büdös..

Lehet tisztán tartani ruhát 2-3 napig anélkül is, hogy kimosnánk :)

A zuhanyzás,fürdés ( tisztálkodás ) alapvető dolog.

Minden nap minimum 1x MEG KELL FÜRDENI :)

2010. máj. 20. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen mindennap zuhanyozás. Bár itt, a kollégiumban van, aki hetente megy fürdeni... (fősulis kolesz).

Mellesleg alsóneműt evidens, hogy naponta cserélek, pólót is, kivéve ha egyáltalán nem izzadok meg benne. Akkor 2 napig hordom.

De a farmerrel úgy vagyok,hogy ha nem piszkosodik, akkor akár 3-4 napig is.

2010. máj. 20. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap zuhanyzom. Gondoltam ezt gyorsan az elején leszögezem. Én piszkosnak érzem magam a nap végére. Jobban esik fürdés után ágyba feküdni.

Amúgy én a gatyáimat felváltva hordom, 2-5 alkalommal veszem fel, utána kimosom. Szerintem egy farmert pl. felesleges többször kimosni (kivéve ha valamiért koszos/sáros lesz, vagy nagyon beleizzadok a 40 fokban), csak az anyaga megy szét.

Pólót nem szívesen veszek fel 2-szer, azért abba jobban beleizzad az ember. Pulcsit is 2-3 alkalommal felveszem.

Alkalmibb ruhát (pl. koktélruhát), ha csak este veszem fel és nem megyek olyan szórakozó helyre, ahol átveheti a füstszagot, és nem izzadok bele, akkor felveszem utána akár mosás nélkül is.

Úgy gondolom, hogy felesleges mindent minden nap kimosni, mert csak a ruha anyaga használódik el...

2010. máj. 20. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:

gatyát max kétszer veszek fel aztán mosó.Fölső egyszer.

A gatyát is ha kétszer úgy hogy közbe két hét különbség van.

Fürdeni reggel este...

2010. máj. 20. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
En a nadragom nem nagyon cserelgetem, nincs annyi... A felsot csak egyszer hordom, zuhanyozni minden nap zuhanyzom.
2010. máj. 21. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Minden nap fürdök, van amikor többször is! Pl.: nyár eleje vagy vége de még van suli reggel este fürdök, mert este szauna van az ágyba szóval reggelre tutira leizzadok lefürdök és estére ugyan az a helyzet csak akkor még a városi dzsuvából is rakódik rám pár deka..

Nadrágom 2 van szóval így 5 napig váltogatom hétvégén mindkettőt kimosom és újra jön a hét, pólót csak 1x veszek fel, mert érted megizzadok lehet nincs szaga a felsőnek de én azt már nem veszem fel még egyszer..

2010. máj. 22. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!