Hogyan fogyjak le? Utálom a testem (lent)
Naszóval 16/L vagyok 55 de már lehet 56kg és borzasztóan utálom a testemet.
NEM tesképzavar.én látom magam a tükörben és tudom hogy ez így nem jó..annyi a zsír rajtam hogy lassan elfolyok.
Már többször megpróbálkoztam a diètával.(mondjuk inkább nevezném önsanyargatásank.)
Az a baj hogy közèpiskolába járok ès fogalmam sincs hogy mi lenne az a kaja amit oda vihetek.
Rizs az nem lehet meg gyümis joghurt se.(eddig ezeket ettem.)de olvasgatom hogy ezt se lehet.:^((
Mit lehet enni?nektek mi vált be?mit edzek?(nincs lehetősègem terembe járni sajnos.)
Nincs konkrét cèlom hogy mennyi lenne az àlomsúly mert inkább izmosodni szeretnék kicsit.
Nemtudom hogy álljak neki..
Én 167 cm-hez voltam ennyi, amikor fogyózni kezdtem
Ez alapján tény, hogy van rajtad felesleg, 5-6 kg, de az túlzás, hogy lassan elfolysz
Szinte minden nap vacsira gyümölcsös joghurtot eszem, most 50 kg vagyok, 47 a cél
Ha izmosodni akarsz, 50-51 bőven jó
Ne éreztesd magad, annak úgyis az a vége, hogy nem bírod tovább és bezabálsz
Egyél napi 1200 kcalt, valami neked megfelelő mozgásforma mellett, az úgy heti 0,75-1kg fogyás
Makrókat is érdemes számolni
Suliba vigyél szendvicset (zöldség, sonka, sajtot inkább ne), hiába mondják, hogy nem szabad, én fehér kifli/kenyér/zsemle mellett is fogytam ugyanúgy
Nasinak alma, mandarin, narancs, ha szereted a zöldséget (én nem), akkor az is lehet
Húsok közül csirkemell, de nem muszáj visszautasítani a rántott húst meg ilyeneket, max nem kell mellé köret, vagy csak zöldség
Inni csak vizet és tejet igyál
Próbálj meg többet sétálni, ha teheted
Rizzsel sincs egyébként baj szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!