Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyszerűen utálom magam.15...

Egyszerűen utálom magam.15 éves 177 89kg< (nem merek ráállni a mérlegre) Hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés

Az éheztetést meg sem próbálom mert tudom mivel jár. Hánytatni nem tudom magam, pedig mindent próbáltam.

Utálok tükörbe nézni, undorodok magamtól. Mindig fekete ruhákba járok, hogy ne tűnjek ki az emberek közül. Iskolában is, nem megyek ki egyedül a büfébe szünetbe, mert félek hogy megbámulnak. Nem megyek nagyon utcára sem mert ha valahonnan röhögést hallok, azt gondolom, hogy rajtam röhögnek. Mi tudnék ennek csinálni? Sportolni félek elmenni. Edzőterem kilőve, oda be nem megyek. 200 méterre van tőlünk a folyónk gátja, de még oda sem megyek ki egyedül futni, mert sokan futnak arra, és félek, hogy megbámulnak stb... Mit tehetnék?

2012. júl. 31. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Kezdésnek 2 egy kezes súlyzó, 1fekpad meg esetleg egy két kezes rúd és súlyok. És tedd rendbe az étkezésed.
2012. júl. 31. 20:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem izmot akarok, hanem fogyni. Ezekkel csak izmost lehet növelni nem?
2012. júl. 31. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:

hagyd el azokat a kajákat amitől meghíztál édességek főleg

tempós sétával kezd kb 50 percig az miatt nem fognak megnézni meg kiröhögni hogy sétálsz

2012. júl. 31. 21:33
 4/7 anonim válasza:
90%

Te mástól várod a fogyást. Nem teszel semmit érte, mert ráfogod arra, hogy jaj biztos rajtad röhögnek, szégyellős vagy stb. A diétát is elutasítod mozogni sem akarsz, akkor meg hogy akarsz lefogyni? Csodabogyóktól és löttyöktől tuti nem fogsz.

Naponta kell edzeni, futni vagy erőnléti edzést tartani ( de ezeket rendesen!!!)

Mellette pedig elhagyni a felesleges evést, mértéket tartani.

Ha nem hozol "áldozatokat" a jó Isten sem fog lefogyasztani.

2012. júl. 31. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ha nem akarsz súlyzós edzéseket, akkor vêgképp tényleg kénytelen leszel úszni, biciklizni, futni...

Egyébként ez nem jó mese, hogy azért nem mozogsz, mert megbámulnak: létezik szobabicikli és fekvőzni is tudsz otthon

2012. aug. 1. 00:00
 6/7 anonim válasza:
100%

Szia, ezzel én is így voltam, másoktól vártam megoldást, csak hisztiztem, hogy dagadt vagyok és csúnya. Ez így ment egy darabig, míg rájöttem ezzel nem érek el semmit. Elkezdtem csak simán haspréseket csinálni. Először tíz utána két naponta 5tel növeltem. Csináltam hozzá guggolásokat, súlyzóztam is és 70ről lementem 58ra. Csak rendszeresen mozognod kell és a legfontosabb, hogy el kell fogadnod magad és le kell sz*ni mások mit gondolnak. Azért kár kihagynod a futást mert "kiröhögnek" na és? ő bajuk..csak saját magukat írják le azzal a viselkedéssel. Olyankor büszkén húzd ki magad és menj tovább. Ennyi.

Hidd el én saját tapasztalatot írtam le. Tudom min mész át...14 évesen 70 kg voltam és egy nyár alatt ledobdtam 12 kg-t. neked is menni fog csak akaraterő kell!:)

2012. aug. 1. 11:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!