Annyira utálom már magam, hogyan fogyjak le? 2ik terhesség
Először terhességnél 13 kg jött fel.. De akkor én rontottam el, mondván h 2 helyett eszem... :(
Szoptatás miatt nem nagyon tudtam fogyozni, csokit édességet kerültem. - 6 kg le ment.
Most várom a 2ik babát, nem is nagyon van étvágyam, igyekszem egészségesen enni de már igy is feljött 6 kg :O 30hetes vagyok...
Mit tanácsoltok? Hogyan mit csináljak??
Már nem merek tükörbe nézni..
15 kg-ot minimum lekéne adjak :/
13 kg egyáltalán nem sok! Egy kilóval több az "ajánlottnál". Nekem toxémiás terhességem volt, 30 kiló felett híztam, nem volt könnyű leadni, de sikerült.
13 kiló hízásnak nagyon tudnék örülni!
2-3 Liter víz minimum meg van (nem is nagyon iszok mást.
Max reggel (mézes) tea.
Délután 1 pohár narancslé (vas felszívódása miatt)
55 kg kezdtem ez lenne az optimális súlyom.
Most tartok kb 70-75kgnál :(
55 kg az eredeti súlyom (tehát első terhesség előtti)
Természetesen nem vagyok depis vagy ilyesmi csak elegem van h én ha rá nézek egy csokira már hízok 5 kilót. A körülöttem lévő, rokonok, ismerősök meg falnak szó szerint mindent és vékonyak maradnak...
Próbálok egészségesen étkezni mert így nehezebb a terhesség is (mozogni stb) :/
Ezért lennék kíváncsi hogy más hogyan illetve mit csinált h ne hízzon tovább vagy h fogyjon pár kilót :)
NÉzd, én megértem, hogy nem érzed így jól magad, de nagyon keveset híztál a terhesség alatt, a 30. hétig a 6 kg legalábbis minden, csak nem sok.
Nekem az jön le a kérdésedből, hogy eleve nem tudod elfogadni a terhességgel járó testi változásokat, jobban járnál te is, a baba is, ha ezen dolgoznál valahogy, akár szakember segítségével a szülésig, szoptatásig, aztán, ha már lehet fogyózni, jobban edzeni, akkor olyan alakot faragsz magadnak:), amilyenre csak vágysz. A párod nem abban erősít meg, hogy így vagy most a leggyönyörűbb? SOkat segítene, ámbár, ha magadnak nem tetszel, akkor az is hiába:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!