Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annyira utálom már magam,...

Annyira utálom már magam, hogyan fogyjak le? 2ik terhesség

Figyelt kérdés

Először terhességnél 13 kg jött fel.. De akkor én rontottam el, mondván h 2 helyett eszem... :(

Szoptatás miatt nem nagyon tudtam fogyozni, csokit édességet kerültem. - 6 kg le ment.

Most várom a 2ik babát, nem is nagyon van étvágyam, igyekszem egészségesen enni de már igy is feljött 6 kg :O 30hetes vagyok...

Mit tanácsoltok? Hogyan mit csináljak??

Már nem merek tükörbe nézni..

15 kg-ot minimum lekéne adjak :/

2016. febr. 4. 12:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mennyivel estél teherbe? Mert ha rendes testsúllyal, akkor sem a 13 kg összes hízás, sem a 30. hétig történt 6 kg hízás nem sok.
2016. febr. 4. 12:47
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

13 kg egyáltalán nem sok! Egy kilóval több az "ajánlottnál". Nekem toxémiás terhességem volt, 30 kiló felett híztam, nem volt könnyű leadni, de sikerült.

13 kiló hízásnak nagyon tudnék örülni!

2016. febr. 4. 12:52
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Egyél naponta 5-6 alkalommal, fokozd a víz bevitelt (anyagcsere gyorsító és nem csak a pisilést fokozza) kerüld a cukrot, én mézet használtam helyette, mert ugyan az is tele van cukorral, de sokkal gyorsabban bontja a szervezet, mint a sima cukrot, az édesítőkben meg nem hiszek. Ajánlom a zabkását (nagyon finom) szintén az anyagcsere gyorsítása miatt. A túl édes gyümölcsöket kerüld, a hizlalóbb ételeket pedig próbáld a délelőtt folyamán fogyasztani, ha nem tudsz róluk lemondani. A főtt tojás pedig nagyon jó, mert laktató, viszont a szénhidrát tartalma 0!
2016. febr. 4. 12:55
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Második! Attól függ mennyivel esett teherbe. Egyébként nekem sem tűnik vészesnek...
2016. febr. 4. 12:56
 5/20 A kérdező kommentje:

2-3 Liter víz minimum meg van (nem is nagyon iszok mást.

Max reggel (mézes) tea.

Délután 1 pohár narancslé (vas felszívódása miatt)

55 kg kezdtem ez lenne az optimális súlyom.

Most tartok kb 70-75kgnál :(

2016. febr. 4. 13:00
 6/20 anonim ***** válasza:
Bocsi, de valami zavar van. Azt írtad, hogy 6 kg híztál, ami egyáltalán nem sok. Most meg azt írod, 55-el kezdtél és most 75 vagy. Az nem 6 kg, vagy én félre nagyon valamit?
2016. febr. 4. 13:03
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
+22 kgval mentem szulni most ujra terhes vagyok es mar most +2 kgnal jarok 8 hetesen...eyebkent vekony vagyok es nem.eszem sokat csak nalunk ez csaladi hagyomany mindenki vizesedett terhesseg allatt...de abszolut nem ertem egy no aki kismama epp, hogy tudja ilyen miatt utalni magat :)) az eletedbol még 40 évet gond nelkul vegig fogyozhatsz...ezt a par honapot inkabb elvezd :)
2016. febr. 4. 13:07
 8/20 A kérdező kommentje:

55 kg az eredeti súlyom (tehát első terhesség előtti)

Természetesen nem vagyok depis vagy ilyesmi csak elegem van h én ha rá nézek egy csokira már hízok 5 kilót. A körülöttem lévő, rokonok, ismerősök meg falnak szó szerint mindent és vékonyak maradnak...

Próbálok egészségesen étkezni mert így nehezebb a terhesség is (mozogni stb) :/

Ezért lennék kíváncsi hogy más hogyan illetve mit csinált h ne hízzon tovább vagy h fogyjon pár kilót :)

2016. febr. 4. 13:16
 9/20 anonim ***** válasza:

NÉzd, én megértem, hogy nem érzed így jól magad, de nagyon keveset híztál a terhesség alatt, a 30. hétig a 6 kg legalábbis minden, csak nem sok.

Nekem az jön le a kérdésedből, hogy eleve nem tudod elfogadni a terhességgel járó testi változásokat, jobban járnál te is, a baba is, ha ezen dolgoznál valahogy, akár szakember segítségével a szülésig, szoptatásig, aztán, ha már lehet fogyózni, jobban edzeni, akkor olyan alakot faragsz magadnak:), amilyenre csak vágysz. A párod nem abban erősít meg, hogy így vagy most a leggyönyörűbb? SOkat segítene, ámbár, ha magadnak nem tetszel, akkor az is hiába:(

2016. febr. 4. 13:28
 10/20 anonim ***** válasza:
Az első gyerkőccel 75kg-mal kezdtem (már ez is túlsúly a magasságomhoz képest, 60 kg lenne az ideális), 91 kg-mal mentem szülni. A gyerek 3 éves koráig 82-re tudtam "lefogyni". Utána 1 év alatt lement 20 kg, azaz 62 kg voltam. Tavaly visszajött 4-5 kg. Most vagyok 12 hetes terhes, most járok 70-71 kg-nál. Nekem a pozitív teszt utáni dohányzás abbahagyása miatt ugrott meg az elején a súlyom, de már hetek óta egy grammot sem híztam. Az sem érdekel, ha 100 kg-osan megyek szülni, most már tudom, mire kell figyelnem a szoptatás és a babás kor alatt (nekem az volt a gond, hogy amikor aludt a gyerek, akkor mindig ettem, mert mindenhol azt olvastam, hogy még WC-re sem tudnak kimenni a babától, nem hogy enni, utána pedig mikor már hozzátápláltam, mindig ettem vele, plusz még a maradékokat is megettem - nem a bébiételre gondolok...).
2016. febr. 4. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!