Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? Utálom a...

Hogyan fogyjak le? Utálom a testem (lent)

Figyelt kérdés

Naszóval 16/L vagyok 55 de már lehet 56kg és borzasztóan utálom a testemet.

NEM tesképzavar.én látom magam a tükörben és tudom hogy ez így nem jó..annyi a zsír rajtam hogy lassan elfolyok.

Már többször megpróbálkoztam a diètával.(mondjuk inkább nevezném önsanyargatásank.)

Az a baj hogy közèpiskolába járok ès fogalmam sincs hogy mi lenne az a kaja amit oda vihetek.

Rizs az nem lehet meg gyümis joghurt se.(eddig ezeket ettem.)de olvasgatom hogy ezt se lehet.:^((

Mit lehet enni?nektek mi vált be?mit edzek?(nincs lehetősègem terembe járni sajnos.)

Nincs konkrét cèlom hogy mennyi lenne az àlomsúly mert inkább izmosodni szeretnék kicsit.

Nemtudom hogy álljak neki..

2017. febr. 4. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
UNOOM! UNOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!! Jön itt a sok 50 kilós gebe r***nc hogy ő milyen kövér hogy fogyjon le... És megállás nélkül csak jönnek és jönnek, vagy csak ugyan azok minden nap kiírják hússzor mert szeretik olvasni hogy nem vagy kövér sőt sovány vagy. Nem, ennyi, unom. Idegesítő p***ák.
2017. febr. 4. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Hacsak nem 130 centis vagy, testképzavarod van.

Lehet, hogy van felesleged, de hogy lassan elfolysz...

Dehogynem ehetsz rizst. A te diétád. Csak mert egyeseknek nem előnyös vagy azt olvasták, hogy félni kell tőle, még nem lesz rossz. Nekem nem lenne jó, ahogy semmilyen szénhidrátbomba, de a legtöbb embernek megfelelő étrendbe belefér. Még csak nem is mondható, hogy a rizs gyors ch, mivel van lassabb fajta is, együtt lehet enni zöldséggel, zsírral, ami tovább lassít...

A gyümölcsjoghurtnak sok értelmét nem látom, de sokfélék vagyunk. A bolti cukros, szóval kevésbé előnyös, a saját az korrekt. Bár aki azzal jóllakik, az nem tudom, miből van.

Ha nagyon tutira akarsz menni, vigyél valami jó állati fehérjeforrást zöldséggel. Ha ez kevés kalória, akkor vigyél mellé még zsírt vagy szénhidrátot (jobb, ha lassabb felszívódású). De sok mást is vihetsz.

2017. febr. 4. 16:59
 3/11 A kérdező kommentje:

Hoppá köszönöm a gyors választ második!

Első bocsi!Nehogy miattam pattanjanak el az idegeid..az fájna nekem :^((

2017. febr. 4. 17:08
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

Akkor kell nekiállni életmódot váltani amikor pár kg felesleg van valakin, nem amikor már 10-15. Egy 16 éves lányon nem kell felesleg, mert ha így halad 20 éves korában nem bomba nő lesz hanem +10kg lesz rajta.

Kérdező, keress valami sportot ami érdekel pl. én teniszezem és úszom. Vagy ha nincs a közelben akkor jön a tavasz a jó idő akkor fuss. Enni lehet szinte bármit, csak nem mindegy mit mennyit és mikor. Chipset nasikat felejtsd el, én ma pl. reszelt cukkinit lereszeltem, egy tojásfehérjével összekevertem, kis lapocskákat csináltam belőle s be a sütőbe. Finom nasi, se lehet édesburgonyából is, sütőtökből. A panírok húst felejtsd el, sülve egyed sütőben elkészítve zsiradék nélkül. Köretet kevesebbet, de egyél mellé sok zöldséget. Sok folyadék, víz vagy citromos víz. Rizst lehet enni, basmatit vagy barna rizst inkább.

2017. febr. 4. 17:41
 5/11 anonim ***** válasza:
96%

Megértem az első kifakadását, ez már elmebaj, komolyan.

elfolysz? Tudod, ÉN mondhatom, hogy elfolyok a 120 kilómmal, mert az már közel van a valósághoz.

Te nem. Teljesen normális testalkatú, vékony lány vagy, az agyaddal viszont komoly bajok vannak. Őszintén szánlak!

2017. febr. 4. 18:58
 6/11 anonim válasza:
100%
Én 15 éves vagyok 160cm és 54kg. Nem érzem jól magam a testemben, van rajtam látható súlyfelesleg és igen zavar. Ettől még nem rib.anc meg pic.sa valaki. Én is próbálok odafigyelni magamra de sajnos iskolában nemtudok úgy enni ami jó lenne, kosarazok, edzek mégse megy le a súlyfelesleg. Nem tudom hogy mit kéne csinálnom
2017. febr. 4. 19:06
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Ha magas a testzsírszázaléka, akkor simán érezheti úgy, hogy elfolyik. Ehhez nem kell súlyosan túlsúlyosnak lenni.
2017. febr. 4. 19:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Hány cm vagy?
2017. febr. 4. 19:34
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
#7: De, kell. Egy kicsit is normál ember számára nem pár kiló az elfolyás és utálom magam. 56 kilósan elfolyni, ez azért, valljuk be, elég röhejes (bár a testképzavar és a minimális felesleg igen zavaró volta nem az, elég baj az annak, aki ilyen).
2017. febr. 4. 20:24
 10/11 anonim válasza:
100%
Szia! Én 170 magas vagyok, szép vékony. A te adataid alapján te is az vagy. Próbálj lassan és nyugodtan enni, tápláló és egészséges ételeket. Minden nap sétálj egy kicsit közbe hallgass zenét. Ennyi idős korban bőven elég ennyi is. Sok szerencsét!
2017. febr. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!