Tényleg le lehet égetno 500 kalóriát 45 perc alatt? Persze ha végignirja valaki ezt az időt
2017. jan. 30. 23:17
1/9 anonim válasza:
Lehet, de ennyivel nem vagyok benne biztos, főleg ha nincs személyi edző es a fardtsagtol elvesznek csapva a mozdulatok es a végére kb alig lesz benne kontrollált mozgás, az semmit sem ér.
2/9 anonim válasza:
Persze, en futok 45 percet meg tobbet is elegetek mint 500 kaloria.
3/9 anonim válasza:
1 óra Squash edzéssel több, mint 1000 kalóriát égetek, simán lehetséges az 500.
4/9 anonim válasza:
1 óra mozgással lehet 400-700 körül elégetni kb, intenzitás és testsúly/izomzat függvényébe. A polar órám szerint 75 kilósan 650 kcalt égetek 1 óra alatt 14 km/h futással, szóval nem hiszem hogy egy ezrest le tudsz squasholni.
5/9 anonim válasza:
Én 105 kg vagyok, azért megy ennyi.
6/9 anonim válasza:
Illetve a squash-ban a gyilkos, hogy nincs semmilyen állandó mozgás, robbanékony sprintek, ugrások, guggolások, kitörések és ütések sorozata.
7/9 anonim válasza:
szia, en futópadon ha megyek 60 percet az 600 kcal.
8/9 anonim válasza:
Szobabiciklivel is lemegy erős tempó mellett.
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, a Runkeeper mennyire mutat valós adatokat, de nekem 2 óra futásra több, mint ezer kalóriát szokott kiírni. Ez alapján 45 perc alatt az 500 teljesen reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!