Sikertörténet fogyásról?
170 centi vagyok, és eredetileg 65 kiló. Aztán egy betegség (oké, mondjuk ki, egy tragikus esemény utáni depresszió) következtében (pontosabban a gyógyszer mellékhatásaként) piszkosul elhíztam, 90 kiló fölé mentem. Amikor már kényelmesen ülni sem tudtam, rájöttem, hogy ez így nagyon nem jó. Abbahagytam a gyógyszer szedését, és elkezdtem biciklizni. Egy éven belül ismét a normál súlyomnál voltam.
Második történet: ülőmunkát végzek, és az utóbbi másfél évben nagyon sokat túlóráztam meg maszekoltam, így gyakorlatilag mozogni már semmi erőm nem volt. Hogy bírjam a napi 10, sokszor 12 óra szellemi melót, az energiaital-fogyasztásom is megnőtt. Ismét a 90 kilót ostromoltam. Akkor határoztam el, hogy ez így nem mehet tovább, amikor már pre-diabéteszt diagnosztizáltak. Azonnali életmódváltás, felhagytam a túlhajszolt munkavégzéssel, csökkentettem a zsírosabb kaják fogyasztását, és elkezdtem futni. Nem éheztetem magam, nem vontam meg magamtól semmit, csak egyszerűen az egészségesebb ételeket részesítem előnyben. Emellett heti 20-30 km-t futok. Kifejezetten élvezem. :) Most, negyed év után tartok 80 kilónál. A vércukrom normalizálódott, az amúgy kissé magas koleszterinszintem is már jó, és a magas vérnyomás is már a múlté. :) Természetesen nem hagyom abba, 70 kilóig szeretnék lemenni, és utána is folytatom a futást, mert egyszerűen élvezem. :)
193 cm es 121 kg no vagyok. Szules utan 45 kilo maradt rajtam. Sajat magam altal osszeallitott makrodietaval fogytam le es szamoltam a kaloriakat. Sose eheztem, mindig jokat ettem persze eletmodvaltassal. Cukor feher liszt teszta krumpli kilove.
Csak csmell, hal, zoldsegek, jo gabonak, gyumolcsok es feherjepor.
2 honap alatt leadtam 14 kilot. Aztan feladtam mert jott a karacsony. Most ujra kezdtem az elso heten lement 3 kilo. Van meg mit leadnom de most el fogok menni szemelyi edzohoz aki osszeir nekem egy szakszeru etrendet es egy edzestervet a konditeremben.
Nem adok magamnak 4 honapot es jol fogok kinezni.
Nem mellekesen a ferjem is elkezdte velem az eletmodvaltast , az en utasitasaim alapjan lefogyott 18 kilot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!