Mi a véleményetek erről a hipnózisos fogyásról? (Video lent)
Figyelt kérdés
Nem szeretnék ócsárló kommenteket, hogy szerintem nem működik stb, csak olyanokra vagyok kíváncsi, akik kipróbálták, és az ő véleményükre, hogy mennyire hatékony. https://www.youtube.com/watch?v=uzdyqTbv_2g 2016. szept. 19. 01:42
1/2 anonim válasza:
Nekem az hogy:
Nem igazán vagyok benne ebben a témában de fél órát meg lehet hallgatni fél lábon is.Hogyha egy picit is hiszel benne akkor hajrá csináld semmi sem tart vissza aztán majd vagy elérsz vele valamit vagy nem majd meglátod.
2/2 anonim válasza:
Próbáld ki, ha olyan sötét vagy, hogy nem hallgatsz a többségre.. aztán ha nem fogysz, majd gyere vissza valódi tanácsért...
Faxnak mi mondjuk meg neked, hogy működik e nálad a placebo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!