Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyásról sikertörténet...

Fogyásról sikertörténet valakinek? Hogyan és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

2014. febr. 24. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Kevesebb evés,több mozgás -10 kg ,3 hónap alatt
2014. febr. 24. 20:55
 2/5 A kérdező kommentje:
milyen mozgás?
2014. febr. 24. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Szakszerű diéta,súlyzós edzés+aerob. Fél év, 8% testzsír.
2014. febr. 24. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:

3 hónap alatt 25 kiló, 107 voltam december végén, március elején 82, ezt nyárra visszahíztam 96-ra, most olyan 85 körül vagyok.

El lehet érni viszonylag nagy fogyást rövid idő alatt de nem biztos hogy tartható is lesz, nekem pl elég volt egy munkahely váltás, és az egyébként ülő életmódból kellett váltanom napi 8 óra állásra fizikai munkával párosítva, nyilván ez a fajta testmozgás nem számít edzésnek, viszont a kalória igény felmegy, és az evés->alvás lesz a szabad idő leggyakrabban eltöltött része.

Mint azt mindenhol olvasni is lehet:

Nem fogyó"kúrázni" kell, hanem életmódot váltani, egy kis mozgással kiegészítve, és meg lesz az eredménye.

Nekem spec a lowcarb étrend vált be, ami kimerül abban hogy elhagytam az őrleményekből készült feldolgozott élelmiszereket, amiket zöldséggel helyettesítek.

2014. febr. 24. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:

-34 kiló.

90-ről 56-ra bő 1 év alatt.

Egészséges táplálkozás és mozgás.

Sajnos nincsenek csodaszerek és csoda diéták.

Életmódot kell váltani. Minden agyban dől el.

2014. febr. 25. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!