Nagyjából jók ezek az ételek diétához?
Nem drasztikus,néhány kilós fogyást szeretnék elérni,ezt ettem az utóbbi napokban:
reggelire általában banán,narancs,natúr joghurttal,mézzel, teljes kiőrlésű rozsos müzlivel vagy graham toast kenyér (2 szelet) margarinnal,feketeerdő sonkával,sajttal,zöldségekkel (retek,uborka,paprika)
ebédre az utóbbi napokban kétszer is volt egy sült csirkecomb(alsó-felső) párolt lilakáposztával, ma csilis bab (fél müzlistállal) egy db rozsos szemlével és két db zabpalacsinta túrókrémmel (édesítőszer-natúr joghurt és zsírszegény túró)
vacsorára szintén graham toast (2 szelet) csirkemellsonkával,margarinnal,sajttal és zöldségekkel,tehát lényegében ugyanaz mint a reggeli, mert a másik verzió itt is szintén a natúr joghurt,gyümölcs,méz müzlivel vagy müzli nélkül,de van hogy csak gyümölcs mézzel,stb.
Nem akarok megvonni magamtól semmi tápanyagot,se a ch-t,se a fehérjét, de eddig mindig kicsit "éhezősebben" diétáztam,most viszont szinte sose vagyok éhes és félek hogy ez attól van,mert nem jó az étrendem. Látom hogy nem eszem sokat és rengeteg a zöldség-gyümölcs,de pl félek,hogy pont emiatt túlzásba viszem mondjuk a szénhidrátot. Mit gondoltok?
igen ez így tartható
ne feledkezz el a vitaminokról, és akkor azt mondom hogy tökéletes :)
Ha van kalóriadeficited, akkor fogysz. Mennyiségek nélkül nem tudom, jó-e ez így, de változatosan eszel. Persze nagyon szénhidrátosnak tűnik, de a legtöbben így esznek, ezzel önmagában semmi baj nincs. Ha van elég fehérje és zsír s nem vagy éhes deficitben sem, nem is érzed magad rosszul (ez egyéni), akkor esélyes, hogy semmi gond.
Sokunk képtelen viszonylag sok gabona és/vagy gyümölcs mellett jóllakni deficitben, de van, akinek megy az ilyesmi. Csináld úgy, ahogy számodra működik, nincsenek kőbe vésett szabályok, eltekintve pár alapdologtól, amire a működésünk miatt szükségünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!