Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Regenor diétát tartva mit...

Regenor diétát tartva mit vigyek a munkába enni?

Figyelt kérdés

2017. jan. 24. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Ami ebbe a diétába belefér. Ha ez a diétád, gondolom, tudod, mit jelent. Kb. bármit lehet munkába vinni. Ha nem tudsz melegíteni vagy 5 perced van enni, az egy más téma, akkor vigyél olyat, amivel így is megoldod az étkezést.

Nem értem, mi a konkrét kérdés...

2017. jan. 24. 20:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen ismerem a feltételeit, csak hát összesen kétszer 10 perc a munka helyemen a szünet sokan vagyunk 1 mikróra. Eddig szendvicseket vittem de ugye az most nem jó.salátát vigyek szalonnával,vagy kolbásszal vagy mit, nincs fantáziám ami gyorsan betolható. Jó jönne pár tipp. 30/F
2017. jan. 24. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Tortilla megtöltve hússal , zöldségekkel, majonézzel, rántotta, saláták.. Nem tudom amúgy ,mert nem ismerem a regenort.
2017. jan. 24. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A majonéz nem oké.

Én lesütött szalonnát, kolbászt vittem, akár szendvicset is, úgy, hogy zsírral megkenve, raksz bele pl kolbászos tojás rántottát és némi zöldséget. Én a kenyeret nem hagytam 100%-ban el és működött. (3 hónap -11kg)

2017. jan. 25. 08:13
 5/5 anonim ***** válasza:

A kenyeret nem is kell elhagyni, csak pirítani, a lehetséges élesztő és (nem látjatoóható) penészmaradványok miatt.

Főételt lenne jó vinned, mellé a 3 dkg zsírt. Mikrózod, és megeszed. Ez lenne a legjobb.

De ha nem tudod, akkor pirított kenyér, kolbász, szalonna, tojásrántotta, főtt tojás, valami saláta.

2017. febr. 9. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!