Szakácsként Reg-enor kúra?
Regenor a legnagyobb kamu mostanság...
Kapsz egy étrendet, amit ha eszel fogysz... meg kapsz mellé egy löttyöt, amit iszol és azt hiszed attól fogysz... szakácsként lehetne több eszed...
Ti akik "kamuztok" próbáltátok ? ? ?
Én igen működik. 8 hét -10kg :p
----------------------------------
Ne higgy a sok okoskodónak, nagyon is működik a Reg-Enor !!!
------------------------------------------------------------
Sajnos ha sokat kóstolsz a tiltott dolgokból, az lehet nem fog segíteni, mert be kell tartani a szabályokat csak akkor működik...
(esetleg, ha bevállalod a szájba veszed, ízleled, kiköpöd, öblítesz procedúrát...)
"mert be kell tartani a szabályokat csak akkor működik.."
A szabályok működnek nem a regenorod... de ezt felfogni agy is kéne...
Ha valamiben nincs tapasztalatod, abba ne ugass bele...
---------
Hogy ezt megértsd, ahhoz is kellene egy picike agy... :)
15 éve foglalkozom testépítéssel és 10 éve dolgozom a fitness iparban... van tapasztalatom köszönöm...
Te meg egy hiszékeny buta ember vagy...
Ez nem a testépítők diétája, maradj annál,
de attól még ehhez nem értesz...
Lehet zavar, a konkurencia, hogy más módon is le lehet fogyni?
De ne vedd el más ember, lehetőségét, mert nem a te módszereid alapján teszi azt.
Próbáltam testépítők elve alapján is fogyni, keserves élet: a rizs,a csirkemell és mesterségesen kivont fehérje maszlagok... hagyjuk már...
a rizs és a csirkemell nem a testépítők módszere, pusztán 2 alapanyag... nem tudom miből gondolod, hogy aki testépítő annak rizst meg csirkemellet kell ennie... én speciel vegan vagyok...
és te magad írtrad le, hogy a regenor is csak akkor működik, ha betartod a "szabályokat"... hát felvilágosítalak, hogy azok a "szabályok" egy mezei szálkásító diéta alapelvei... attól fogysz, hogy normálisan kajálsz... nem pedig a regenorodtól...
Vannak dolgok, amiket nem kell megtapasztalni,mert evidencia. Pl. széllel szemben nem pisilünk, mert ráfújja a nagrágunkra,nem nyúlunk a konnektorba, mert megbass az áram és nem dőlünk be a kamu fogyasztószereknek. Ami miatt a fogyatékos lefogy ezesetben az nem a regfos, hanem hogy bizonyos ételek tilt (olyanokat, amiket az átlag hülye elsősorban fogyaszt) így érve el a fogyáshoz nélkülözhetetlen kcal-deficitet.
Most abba bele se megyek, hogy az valódi, zsírból való fogyás-e vagy csak vízveszteség, mert átlag nyomi a mérlegnek fogy. Vagy pl. abba,hogy mi köze a méregtelenítésnek a zsírégetéshez (semmi) illetve hogy mi lesz a kúra után.
A testéptő diétában a csirke-rizs csak egy elv,nem kell mindig azt enni és simán megoldható, hogy finom legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!