Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szakácsként Reg-enor kúra?

Szakácsként Reg-enor kúra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy szakácsként érdemes e belekezdenem a reg-enor kurába? Mert ugye azért a szakmából kifolyólag kostolnom kell olyan ételeket amiket ez alatt a kúra alatt nem szabad enni. Véleményeteket szeretném kérni erről a helyzetről. Válaszokat előre is köszönöm. 21/F

2016. nov. 28. 23:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
35%

Szóval még egyszer utoljára, olvasatok utána Reg-Enor diétának mielőtt osszátok az észt róla, ellene.

"mezei szálkásító diéta alapelvei"? Csülköt eszem, meg oldalast, töpörtyűt, kolbászt... ez szálkásító diéta... mesélj még... :D

Akik 10-20 kilót fogynak, azoknál ez szerinted "csak vízveszteség" ... :D

"bizonyos ételek tilt", tényleg, mit tudsz róla mit tilt?

Régen mindenkinek "evidencia" volt, hogy a föld lapos... De voltak akik tovább léptek... ;)

2016. nov. 29. 17:12
 12/26 anonim ***** válasza:

ez szálkásító diéta... mesélj még

nem az alapanyagok számítottak fogyás szempontjából soha, hanem a mennyiségek...

2016. nov. 29. 18:14
 13/26 anonim ***** válasza:
37%

Akkor mégegyszer, utoljára: az a nyomorult, aki ezt a kotyvalékot tologatja az arcába a kcal-deficitől fogy,nem a regfostól.

Hogy miket tilt? Idézem saját oldalukról:

"Mit NEM lehet enni?

A kúra ideje alatt NE fogyasszunk:

süteményt, péksüteményeket;

alkoholt;

cukrot, cukorféléket, mézet;

ecetes, vagy erjesztett savanyúságokat;

tejet, tejterméket (kefir, joghurt, sajt, vaj, tejföl, stb.);

gyümölcsöt, gyümölcsleveket, üdítőket (kivétel a fent említettek);

olajat, margarint!"

Csupa olyan magas kalóriatartalmú,tré minőségű kaja,amin az átlag nyárspolgár él.

A vízveszteségről:

1 g glikogén (izomban tárolt szénhidrát) 4 g vizet köt meg. Ha tehát valaki drasztikusan változtat az étkezési szokásain (értsd: szigorú kcal-megvonás) akkor testsúlytól függően simán elveszít egy-két kg glikogént +4-8 kg vizet,miközben a zsírveszteség minimális. Tehát a telesz@rt buvárruhából gyűrödt tescos szatyor lesz.

Abban igazad van, hogy volt idő,amikor azt hitték a Föld lapos. Ennek tudományos magyarázata egyenlő a regfoséval.... A pisilős példám egyébként még abban az időben is megállta a helyét. A konnektortoros csak azért nem, mert akkor még nem volt áram.

Az a helyzet, hogyha valaki kicsit is jártas abban, hogy hogyan működik az emberi szervezet, az csak röhög ezeken a "csodaszereken". Persze a nagytöbbségnek fingja sincs,lusta is és gyorsan akar lefogyni. Nekik lehet eladni az ilyen "okoságokat".

2016. nov. 29. 20:14
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Builder76.

Attól, hogy kimásolsz 5 sort egy oldalról még nem érteted meg a diéta működését... Sajnállak.

Veled vitát folyattatni, olyan mint a galambal sakkozni... így hát behódolok az elsöprő és választékos stílusodnak...

Had mondjam el, hogy teljesen meggyőztél, tényleg egyetlen módszer van a normális életre és a túlsúly leadására. Igen, most már tudom, hogy csak a fehérjeporokkal és testépítő diétával lehet élni és ígérem abba hagyom a terepfutást és a túrázást, ezentúl konditerembe fogok járni.

A gépek, azok a gyönyörű természetes mozgást biztosító kondigépek... csak ezekre gondolok, már...

Sok sikert és jó egészséget kívánok!

2016. nov. 30. 13:09
 15/26 anonim ***** válasza:

Rettenetesen sötét vagy... olyan dolgokat vágsz a fejünkhöz, amit mi nem mondtunk... az pedug, hogy fogalmad nincs arról miről beszélsz, csak úgy süt az írásaidból...

Ki említett itt fehérje porokat? Egyedül te...

2016. nov. 30. 13:15
 16/26 anonim ***** válasza:

Kedves alfapont!

Láthatóan nem megy neked a szövegértelmezés. A galambokkal való sakkozást ne erőltesd, nem ütöd meg azt a szintet...

Én értem ezt a diétát. Alapelve ugyanaz,mint bármelyik (akár sz@r) diétáé: kalóriadeficit (ezt már ugye leírtam). Nem állította itt senki, hogy csak testépítő diétával lehet fogyni. Lehet akár ezzel is,de nem kell hozzá regfos.

A pár soros idézettel konkrét kérdésedre válaszoltam. Sajnálatos módon nem sikerült (ezt sem) felfognod.

Egyébként csak jelezném, hogy mi nem vitatkozunk. Én tényeket állítok,amit te nem tudsz megcáfolni (igaz nem is lehet),csak vagdalkozol,mint egy durcás kisgyerek. Ez nem vita.

2016. nov. 30. 16:52
 17/26 anonim válasza:

Alfa... értem én ,hogy el kell adni a kamut a hiszékenyeknek ,de ez már tényleg nagyon égő! :D

Elolvastam az ajánlást a "rege"-nor kúrához és hát... kész vicc! Aki azt írta alapvető tényekkel nincs tisztában! :D

2016. dec. 19. 21:53
 18/26 anonim válasza:
Alfa amúgy a nagy fogyásodból mennyi a zsír és mennyi az izomfehérje? :D
2016. dec. 19. 21:56
 19/26 anonim ***** válasza:
21 960 FT-ot dobtunk ki rá a feleségemmel. Közben még felszedtem néhány kg-ot. Jó, lehet vétettem közben. De ez a lényege. Nem veheted meg , csak ha van ajánlód, MLM tag, aki leveszi a hasznot, és telefonon osztja a szigorú utasításokat, hogy tényleg fogyjál, és hidd azt , attól a néhány grapefuit magtól, amit 5 ml tartalmaz. De meg kell mondani, ügyes volt aki kitalálta. Ráadásul olyan jó reklámot csinált, hogy a keresők csupa MLM cikkeket találnak, csupa mesterséges dícséretekkel. ÉN a 20 ezret is sajnálom, mi mindent lehetett volna venni.
2017. jan. 8. 22:26
 20/26 anonim ***** válasza:

Utolsó!!!

Ha megnéztél volna egy videót is, akkor tudnád, hogy csak akkor ajánlja a regenort, ha mindent betartasz!

Egész pontosan azt mondja, ha nem veszed komolyan ponosan olyan mintha kidobnád az ablakon! Te magad írod, hogy lehet bűnöztél.

Mennyi ideig ittad?

Azt írod a feleségeddel dobtatok ki huszonezret, ketten. Tehát nem ittad annyi ideig míg kellett volna, mellette bűnöztél is.

Mennyit ittál egy nap?? Azt írod 5ml. Aki megnézett egy videót is vagy elolvasott egy cikket is, az tudja, hogy 5ml egy gyerek adagja. Egy felnőtt adagja 10ml, 85kg mellett 15ml.

Hányszor ittad egy nap? háromszor kell fogyasztani, evés után egy órával, 2,5dkg zsír ˙(állati) fogyasztása után.

Kíváncsi lennék a válaszaidra. Számomra felháborító, hogy így leszólja valaki aki ilyen félvállról veszi az egészet.

Nem biztos, hogy mindenkinél beválik, ezt aláírom.

De ilyen hozzáállással mint a tiéd...nem is kel csodálkozni.

2017. jan. 14. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!