Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reg-Enor diéta Reg-Enor nélkül?

Reg-Enor diéta Reg-Enor nélkül?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogyha én NEM iszom ezt a REG-ENOR nevű csodaszert, de követem a Táplálkozási módját, akkor is fogok fogyni? Illetv e egy B kérdés is lenne. Mégpedig az, hogyha veszek ilyen csodaszert akkor kell számolni a kalóriákat?

2016. aug. 15. 19:11
 1/6 anonim válasza:

1.Nem

2.Nem

De amúgy sem fogsz evvel fogyni , tapasztalatból mondom

2016. aug. 15. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
ez a reg-enor diéta/cucc egy nagy átverés, be ne dőlj neki.
2016. aug. 15. 20:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Megvenni nem fogom az biztos. Csak gondoltam hátha ez a fajta étkezés segíthet.
2016. aug. 16. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Elképzelhető.

2. Elvileg nem, de nem árt ésszel enni.

2016. aug. 17. 23:15
 5/6 anonim válasza:
35%
A Regenor nem hülyeség. Én is azt hittem, aztán az egyik rokonon (aki addig kövér volt) tátva maradt a szánk. Nem tudom, hogy mennyit fogyott, de az arcán, a kezein, a hasán...mindenén látszott, hogy sokat fogyott. Mondta, hogy "húst hússal" eszik és sokat iszik. Azt azért ne várja a Regenortól senki, hogy nádszál legyen, de sokat lehet töle fogyni, mert méregtelenít.
2017. jan. 25. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:

egy rakat diéta van, amiről bebizonyították, hogy nem csak fogyaszt, de egészséges is. elvileg a REG-ENOR diétában sincs cukor, és fehér liszt, szóval nem csoda, hogy durván lehet vele fogyni.

én a mozgást is ajánlom, legjobb "csodaszer"

2017. jan. 29. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!