Milyen finom reggeli/vacsora ötleteitek vannak?
Nyilván lehet fogyni kukoricával és főleg tejföllel (a zsírral mégis mi a baj? valamit enni kell, szénhidrát és zsír közül, nagyobb mennyiségben, kisebben pedig főleg nem gond), persze pusztán ez az étel elég fehérjeszegény.
Nem tudom, milyen az iskolai ebéd összetétele, de nyilván bőven kell enned mellé, fehérjét is. Többet kell enned. Hogy mit? Erre sok lehetőség van. Valami jó fehérjeforrást és zöldséget mindenképpen, plusz megfelelő legyen a kalóriabevitel, ez így az alap.
Nincs olyan, hogy "diétás". A disznózsír vagy a tejszín is lehet kifejezetten diétás, ráadásul fogyást segítő (már ha az ember úgy eszik), bizonyos étrendű embereknél... De én valami jó fehérjeforrást ajánlok (a zsírosak szerintem jobbak, de ez egyéni. én inkább zsíros fehérjét eszem, mint szénhidrátokat, laktatóbb. de van, akinek sok szénhidrát kell) s zöldségeket, némi olajos mag is OK, főleg, ha bizonyos tápanyagok hiányoznak, amikben jók. Én pl. sok mákot és szezámot eszem, mert az étrendem többi részében alig van kálcium. De aki másból beviszi, annak ez kevésbé fontos. Az olajos magvakban rengeteg más tápanyag is van, persze.
Zsírt mindenképpen egyél eleget, kell.
Mókás mozgásokat nem tudok, én súlyzózom és gyaloglok, nekem az jó. De egy időben aranyos tornákat és táncos videókat is csináltam a youtube-ról, van egy csomó :)
Ehetnél normális salátákat. Zöldsalátákat. Nem ilyen trutyis dolgokat. Kukoricasaláta meg az ilyen majonézes saláták nekem nem igazi saláták.
Én nagyon szeretem a rukkolát, bébispenótot, mindenféle salátát, pl. jégsaláta. Ezekhez még szoktam tenni paradicsomot, paprikát, uborkát, ami éppen van itthon. Az "öntet" az csak egy kis balzsamecet. Szeretem magában is, csirkemellhez is, vagy tonhallal.
Tojást is nagyon sokféleképpen el lehet készíteni.
Szerintem a tánc fogyásra nem igazán jó. Én is táncoltam és semmi változást nem láttam. Inkább az erőnlétem lett tőle jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!