Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a zabkása belefér?

Ez a zabkása belefér?

Figyelt kérdés

70g zabpehely

390g tej (mérleggel mértem, nem tudom hány dl, gondolom nem sokkal nehezebb mint a víz szóval 3,5-4dl körül)

10g vaníliás cukor

Ezt eszem reggel, majd még egyszer étkezem délután valami mást, de kerülöm a szénhidrátot. A cukrot el kéne hagyni? Ez kb 3 kockacukornak felel meg szerintem. 95kb-ről szeretnék lecsökkenni.

Tudom, hogy nagyon kevés az infó, de a zabkásáról a véleményeket meghallgatnám, pl hogy hülye vagyok a cukorral, meg vízzel kéne innom... stb.

2017. jan. 12. 13:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Oks, köszi, lehet, hogy kipróbálom. Milyen édesítőszert ajánlotok?
2017. jan. 12. 14:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Eritrit,stevia,eritvia.

De ez a fehérjepor mellé már nem kell,csak akkor ha azt nem teszel bele :)

2017. jan. 12. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Napi két étkezéssel nem biztos, hogy sok a mennyiség, nem tudhatjuk ennyi infóból. Én azt javaslom tegyél bele gyümölcsöket, olajos magvakat, ezzel a zab egy részét ki tudod váltani és természetes módon édesítik is a zabkását.
2017. jan. 12. 23:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy zabkása rajongó vagyok, szinte mindig ezt reggelizem. Csak vízzel főzve én se szeretném, plusz nekem akkor ideális a zabkása, ha pudingos az állaga, így csak kevés folyadék kell bele. Én így készítem:

Kb. 40-60g zabpelyhet felöntök forró vízzel annyira, hogy jól megszívna magát, de ne le lepje el teljesen. Hagyom állni picit, majd öntök hozzá egy kis tejet, kb 1-1,5 decit, ízesítem valamivel (most banános holland kakaópor a nagy kedvenc édesítővel), és elkezdem főzni a tűzhelyen, vagy a mikróban. Pár erc múlva kész, ha nagyon sűrű lett, öntök még hozzá egy pici tejet. Így ízre teljesen olyan, mintha csak tejjel készítenéd, viszont megúszod kevesebb kalóriából.

Egybént szerintem ennyi vaníliáscukor még bele is férhet reggel, én inkább a tejet sokallom hozzá.

2017. jan. 14. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!